Wednesday, April 18, 2012

Skin care *updated*

Assalamualaikum..


A lot of peeps had been asking about my skin care punya brand kan? Ini dia, I've been using it for three months now.



Cenderawasih Secret.


Heard the name before? Ni beli from the Rafar's family-- mine straight order from Kak Diana Rafar. She's the one yang introduce me this skin care.


Kesimpulannya, memang saye sangat berpuas hati :)


Gambar tak edit, snap waktu pagi tanpa make up sebab teman ibu pegi pasar. Motip sangat kalau make up pegi pasar kan? :P


Okayy.. Saye minta maaf banyak-banyak rasa macam tak cukup jari nak reply mail satu demi satu. Honestly, saye memang tak ada kesempatan sebab balik keje dah kepenatan, memang nak online pun tak menyempat. So saye letak few details kat sini yer.

Dalam satu set semua sekali ada,

1. Cleanser
2. Toner
3. Sunblock
4. Night cream
5. Scrub
6. Mud mask
7. Cleansing milk

Yang highlighted tu jer yang saye ambil, yang lagi dua tu memang tak. If nak tau lebih details boleh contact number nih,

Aliza Rafar-- 0162383498

Have a nice day and take care dearies! :)




18 feedback(s):

sYiRa LoKMaN said...

cantik ^_^

syamimi fatin said...

wah, mmg natural muka tu... cantik kak yana!

Myra Anne said...

baru nana macarona cite kat kite lyana guna cenderawasih sampai muka jd sgt flawless lalu m'promot kita n mimi guna produk ni. hahaha

AdilaAzmir™ said...

kak lyana mmg dah cantik, pakai apa pun cantik jugak:D

Zakia said...

wow~ mcm bagus je product ni..saudara dgn diana rafar?

saharinasaharudin said...

beautiful.how much skincare tu? :)

TeTerBanG said...

kak lyana kalu x pakai makeup pon still lawa. kak natural beauty :) price for the product mcm mna kak?

Ain Syafieqa said...

natural beauty... ada tak product utk eye bag yg berkesan? mlas nak guna petua.hehe

Aresa Bte. Ahmad said...

hye dear, feel free to visit our blog with latest fashion trends we can find in stores! :)) http://alsugarrush.blogspot.com/

Nadiah said...

lyana mmg brani kan tuka2 produk.. yg bgusnye kulit still ok..kalo sy xbrani nk cube yg lain..

Nadiah said...

Yana slalu tuka produk kan..tp kulit cntik jgk..kalo sy xbrani cube lain2 produk..

Syue said...

Natural beauty kak lyana ni =D

| NURUASHIA | said...

awk mmg da cntek sys :)

Lyana Hisham said...

syira, awk lg cntek :)

syamimi, xd nye natural muka pucat kan..

myra, laa ye ke? da beli ke blum? :)

Lyana Hisham said...

adila, x jugak..dulu muke akak slalu naik pimples yg jenis halus2 tu..huhu

zakia, x la..kenal2 je :)

saharina, u may msg the num :)

Lyana Hisham said...

teterbang, awk msg K.Aliza Rafar tu :)

ain, kite slalu letak timun jepun kat mata..hehe

aresa, ok will do..thnx :)

Lyana Hisham said...

nadiah, x salah try smpai jumpe yg betul2 sesuai dgn kulit..the result will be most satisfying :)

syue, xd nye jugak la dik..hehe

nuruashia, x mana cntek kalau x jaga skin kan :)

mahani said...

Btolke sbun cenrwsih bau harum smerbk



 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com