Friday, November 30, 2012

Beutskin Essence: For dear customers.

Assalamualaikum..

Khusus untuk my lovely customers yang dah pernah order 1 box or more daripada saya, this announcement is for you dearies..

Untuk check keahlian, SNE tak pakai number ahli tapi segala urusan menggunakan ic number. Untuk log in member, please follow below steps:

1. Log in to www.snemarketing.com
2. Click on 'member login'
3. Fill in your ic number, password pun same. Kat sebelah bawah ada guideline on how to fill in ya.
4. Change your password.
5. Dah boleh log in :)

But yang baru order bulan Nov, kena tunggu sikit yer sebab semalam baru submit kat HQ. Yang dah order on September and October dah boleh check. If tak boleh, please inform me so that I could check with HQ.

Apa yang special bila jadi member? Bila jadi member, boleh dapat bonus bulanan. Kalau order lebih, maka lebih lah bonus nye ;) 

Another thing, nak minta jasa baik repeat customers saya bila nak order baru.. Tolong send guna email yang lama boleh? Sebab email saya sangat banyak, saya tak mampu nak check balik previous mails untuk pastikan sama ada anda dah pernah register atau tak. Ohh and, hanya customers yang purchase 1 box jer didaftarkan sebagai ahli, yang beli trial pack tak ye.


Scha Alyahya also consumed BE :)

Pretty Lisa Surihani at SNE HQ. Patut laa kulit dia makin cantek :)

Adira ni tak payah cakap laa.. Memang I truly adore her skin! Sooo flawless, putih pinkish..


After almost 3 months consumed BE, and will keep on continue to consume BE since saya dah tak de makan any other supplements :)

InsyaAllah, those yang makan BE nih pasti akan rasa lebih fresh and tak cepat letih even tak cukup tido, keje yang banyak, assignment menimbun ke, housewife yang sibuk dengan keje kat rumah etc. etc.


Trial pack still ada for those yang baru nak mencuba,
  • 10 biji (RM45)
  • 20 biji (RM90)
  • 30 biji (RM130)
Postage to Semenanjung RM6, Sabah & Sarawak RM8.

Bagi mereka yang ada masalah kulit seperti pimples yang teruk, jeragat, kesan parut jerawat, atau masalah lain yang lebih serius.. disarankan untuk ambil 4 biji sehari: 
  • 2 biji pagi, 1 hour before breakfast
  • 2 biji malam, 2-3 hours after dinner
1 box untuk new purchase, RM260 per box and next time purchase will be RM210 per box.

To order, saya perlukan below details:
  • Full Name (with nama ayah sekali)
  • Address
  • Tel num
  • Ic num
Email to, the_whitelavender@yahoo.com

Till then, memiliki kesihatan dalaman and kulit yang cantik kini milik semua :)

Assalamualaikum, have a nice weekend.

P/S: Customers yang dah buat payment by 5 pm today, semua dah selamat di pos. InsyaAllah Monday nih sampai. If nak tracking number boleh email saya ye..

P/S/S: Felinna Inch-Loss new stock arrive! Nak kulit and kesihatan dalaman terbaik mesti nak buang lebihan lemak juga kan? Cuma RM75 untuk Semenanjung, RM80 untuk Sabah & Sarawak. Postage free~



 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com