Wednesday, April 18, 2012

Skin care *updated*

Assalamualaikum..


A lot of peeps had been asking about my skin care punya brand kan? Ini dia, I've been using it for three months now.



Cenderawasih Secret.


Heard the name before? Ni beli from the Rafar's family-- mine straight order from Kak Diana Rafar. She's the one yang introduce me this skin care.


Kesimpulannya, memang saye sangat berpuas hati :)


Gambar tak edit, snap waktu pagi tanpa make up sebab teman ibu pegi pasar. Motip sangat kalau make up pegi pasar kan? :P


Okayy.. Saye minta maaf banyak-banyak rasa macam tak cukup jari nak reply mail satu demi satu. Honestly, saye memang tak ada kesempatan sebab balik keje dah kepenatan, memang nak online pun tak menyempat. So saye letak few details kat sini yer.

Dalam satu set semua sekali ada,

1. Cleanser
2. Toner
3. Sunblock
4. Night cream
5. Scrub
6. Mud mask
7. Cleansing milk

Yang highlighted tu jer yang saye ambil, yang lagi dua tu memang tak. If nak tau lebih details boleh contact number nih,

Aliza Rafar-- 0162383498

Have a nice day and take care dearies! :)




 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com