Friday, November 30, 2012

Beutskin Essence: For dear customers.

Assalamualaikum..

Khusus untuk my lovely customers yang dah pernah order 1 box or more daripada saya, this announcement is for you dearies..

Untuk check keahlian, SNE tak pakai number ahli tapi segala urusan menggunakan ic number. Untuk log in member, please follow below steps:

1. Log in to www.snemarketing.com
2. Click on 'member login'
3. Fill in your ic number, password pun same. Kat sebelah bawah ada guideline on how to fill in ya.
4. Change your password.
5. Dah boleh log in :)

But yang baru order bulan Nov, kena tunggu sikit yer sebab semalam baru submit kat HQ. Yang dah order on September and October dah boleh check. If tak boleh, please inform me so that I could check with HQ.

Apa yang special bila jadi member? Bila jadi member, boleh dapat bonus bulanan. Kalau order lebih, maka lebih lah bonus nye ;) 

Another thing, nak minta jasa baik repeat customers saya bila nak order baru.. Tolong send guna email yang lama boleh? Sebab email saya sangat banyak, saya tak mampu nak check balik previous mails untuk pastikan sama ada anda dah pernah register atau tak. Ohh and, hanya customers yang purchase 1 box jer didaftarkan sebagai ahli, yang beli trial pack tak ye.


Scha Alyahya also consumed BE :)

Pretty Lisa Surihani at SNE HQ. Patut laa kulit dia makin cantek :)

Adira ni tak payah cakap laa.. Memang I truly adore her skin! Sooo flawless, putih pinkish..


After almost 3 months consumed BE, and will keep on continue to consume BE since saya dah tak de makan any other supplements :)

InsyaAllah, those yang makan BE nih pasti akan rasa lebih fresh and tak cepat letih even tak cukup tido, keje yang banyak, assignment menimbun ke, housewife yang sibuk dengan keje kat rumah etc. etc.


Trial pack still ada for those yang baru nak mencuba,
  • 10 biji (RM45)
  • 20 biji (RM90)
  • 30 biji (RM130)
Postage to Semenanjung RM6, Sabah & Sarawak RM8.

Bagi mereka yang ada masalah kulit seperti pimples yang teruk, jeragat, kesan parut jerawat, atau masalah lain yang lebih serius.. disarankan untuk ambil 4 biji sehari: 
  • 2 biji pagi, 1 hour before breakfast
  • 2 biji malam, 2-3 hours after dinner
1 box untuk new purchase, RM260 per box and next time purchase will be RM210 per box.

To order, saya perlukan below details:
  • Full Name (with nama ayah sekali)
  • Address
  • Tel num
  • Ic num
Email to, the_whitelavender@yahoo.com

Till then, memiliki kesihatan dalaman and kulit yang cantik kini milik semua :)

Assalamualaikum, have a nice weekend.

P/S: Customers yang dah buat payment by 5 pm today, semua dah selamat di pos. InsyaAllah Monday nih sampai. If nak tracking number boleh email saya ye..

P/S/S: Felinna Inch-Loss new stock arrive! Nak kulit and kesihatan dalaman terbaik mesti nak buang lebihan lemak juga kan? Cuma RM75 untuk Semenanjung, RM80 untuk Sabah & Sarawak. Postage free~



Wednesday, November 7, 2012

Kisah Si Darah Manis.

Assalamualaikum..

Ada orang sekeliling tak kisah alam nyata atau pun alam maya, bertanyakan kepada saya apa beza hubungan masa sebelum bertunang and selepas bertunang?



1.Sejak bergelar tunangan orang nih, banyak perkara yang saya mula jaga dengan lebih detail yang paling utama sekali pergaulan dengan kawan lelaki yang lain. Kalau dulu, mungkin berbalas sms and sesekali menerima call bertanya khabar tu perkara yang biasa.. Yelah, setakat kawan call tanya sihat ke tak bukan suatu perkara yang peliks. Same goes to him jugak kawan perempuan yang tak berkenaan hantar message, "Delete"..

2. Bila nak keluar pegi mana-mana dah jadi habit untuk call bagitau yang kita nak keluar..

"Awak, saya nak keluar pegi Maybank kejap."
"Awak, saya bawa ibu keluar pegi Econsave. Ibu nak beli barang dapur."
"Awak, saya nak pegi clinic bawa adek, dia demam."

And so on..

Paling common bila Encik Tunang call,

Bila pagi.. "Assalamualaikum Cik Tunang saya.. Dah siap?"

Bila menjelang maghrib.. "Awak, saya baru balik keje nih.. Penaaaat.. Hari nih bos torture lebih bagi keje banyaaak.."

3. Bila call jer asyik cakap and discuss tarikh nak kawen padahal kursus kawen tak pegi-pegi lagi. Haha dah kena sound dengan ramai orang nih..

Encik Tunang, "Awak, kita cepatkan bulan tiga boleh tak?"
Saya jawab, "Haa gila? 3 bulan nak prepare semua tak naaaaaak!"
Encik Tunang, "Alaaaa.."

Paling obvious sekali, perangai kecomelan Encik Tunang sudah terserlah. Dulu tak berapa nak comel lepas tunang menjadik-jadik. Tak pe, orang kata anak bongsu nih memang mengada :P Nasib baik Cik Tunang dia nih Puteri Sulung.

4. Lepas cakap pasal tarikh kawen, cakap pasal wedding theme pulak. Last-last melalut sampai bincang nama anak. Apekahh? Sampai ibu sound, "Dari mana datang anak tu?" Haha terdiam kau terusss.. Kelu lidah untuk berkata-kata! -_-

5. Encik Tunang jadik makin penyabar dengan saya, saya pulak menjadi sensitip terlampau kadang-kadang tuh.. :') Ibu and ayah pun kagum dengan kesabaran dia sampai sekarang nih saya rasa dia lebih disayangi ibu and ayah.. Tapi tak pe, tak jealous pun kan bakal suami saya jugak. Hiks!

Okay dah tuu jer nak share, yang lain simpan sendiri. Memang manis bila berdarah manis, tapi dugaan tetap ada. "Langit tak selalunya cerah, bulan tak selalunya terang. Begitu lah kehidupan, tak selalunya indah. Tapi, di setiap hujan yang turun insyaAllah ada pelangi yang muncul selepasnya.."

Kita hanya mampu merancang, Allah jua yang menentukan segalanya. Doakan urusan kami dipermudahkan, bulan depan baru plan nak pegi kursus kawen :)

Have a nice day ahead dearies, Assalamualaikum.

P/S: Cukup je 3k follower belog ini, saya akan buat give away insyaAllah.. Tak penah buat lagi kannnn.... :)


 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com