Monday, January 14, 2013

The Lovely Bride, Sarah Zulkefli :)

Assalamualaikum dearies..

Last weekend is all about weddings and the main highlights is surely for my dearest kesayangan, Puan Sarah..

She is my bestie and my course-mate masa kat UKM dulu. Dulu-dulu, kitorang satu geng selalu bertelagah siapa kahwin dulu and she will always tuding jari to others.. Kunun-kunun dia lah yang paling lambat.. Teehee! Betul kan sayang, jodoh itu rahsia Allah dan Allah dah tetapkan jodoh awak sampai terlebih dahulu.. Barakallah sayang ku..

Here are some of the pictures taken on that day, pictures do speak more than words right? :')


Dah besar-besar pun jadi 'Flower Girls' :P

Congratulations to my dearest Sarah and hubby.. May Allah bless you both forever, and may your marriage will last forever till Jannah.. insya-Allah :)


The dayangs.. Cikin is missing, pegi makan cake kata nyee..

Amik berkat sikit :')

Ternak lemak banyak-banyak yer Lyana, tak sedar diri berat dah naik 1kg! >_<

Before I went back, the lovely bride sempat menyelit even tengah sibuk salam-salam orang.. Hee! Itu lah awak kan sayang, camera and awak memang tak boleh dipisahkan :)

The night before was the akad nikah, I totally feel glad that I could be with her on this such meaningful and important event as well :')

And also, syukur Alhamdulillah sempat menyinggah ke Kajang untuk Majlis Bertandang Sis Salffa Diyana aka Amoi Heaxa.

This time bersanding bertiga, congrats dearest mommy to be.. insya-Allah, moga Allah permudahkan :)

With Intan dearie, si cantik manis nih sempat panggil saya yang kelam kabut semacam jer hari tuh.. Thanks for this lovely pic sayang :)

Perasaan bahagia hadir setiap kali attend wedding orang.. I wonder how would it feels bila kita sendiri yang jadi Raja Sehari? #berangan

Till then, have a nice day ahead darlings.

Assalamualaikum 


8 feedback(s):

TeTerBanG said...

x lma lagi, gmbar wedding sis lyana plak. yeah! x sbar. hehe...

Miss A said...

auwww, so sweet. giliran cik lyana tak lama lagi kot. In shaa ALLAH,
BW here :)

Zakia said...

cantiknya..lawa la baju peplum tu..tudung tu tak jual kat white lavender ke..cantik!

Shazwani Ramly said...

takpe. skrg jadi flower girl, nanti kak yana sendiri jadi bride kan. hee.
oh dulu study ukm ke? wanie skrg kat ukm. hee.
anyway, kak yana sgt comel dan makin berseri.

MasReena said...

cantiknya baju peplump tu!!!

Disneyland Fee Is Cheaper Than Genting Resort

-Azni Zuhaini- said...

sis yana ! the peplum's colour is pretty intereting. Give me some inspiration. hehe :)

amal said...

aaaaaaaaa , lmbt 5 mins , klu tak dhh jumpaa kita kak yanaa :)

aSmiDar said...

selalunyer g2 la..siapeckp die yg paling lmbat..die la yg terdaluhu..huhu..



 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com