Saturday, May 25, 2013

Polkadot Chamber ◕‿◕

Assalamualaikum..

Hello uols. Life had been so hectic lately.

With all the the wedd stuff and household things (paling penting bilik pengantin).

Nak share kat uols satu online blogshop yang banyak blouse comels and sweet :)

Polkadot Chamber (click on the link to be directed to the blog)
Polkadot Chamber Facebook page (and this is the facebook)




Apa yang best dengan online blogshop nih?

Polkadot Chamber or PCD menjual all sorts of fashions yang cantik, comel and bergaya!

PDC meletakkan harga yang mampu milik, so that everyone can look and feel good. Tak de lah harga yang mahal melampau tapi tetap berkualiti and superb!

Also, service dia memang tip-top. Apa yang saya boleh katakan ialah PDC nih sangat mementingkan kualiti barang yang mereka jual dan mereka akan pastikan untuk berikan service yang terbaik utk para pelanggan terutamanya yang cerewet sikit... macam saya :P

 My favourite top! Sangat sesuai untuk muslimah yang mementingkan gaya tetapi masih lagi mengekalkan ciri-ciri sopan dalam berpakaian.

Baju kurung and kebaya dah common sangat kan? Why not uols try something new pulak :)

Floral top sangat sesuai untuk digayakan ke pejabat atau untuk casual wear biasa. Corak floral mampu membuatkan seseorang kelihatan lebih matang dalam berpakaian :)

Saya kena cari gaya matured sikit, bila muka tak make up orang ingat saya budak sekolah. Sadis sangat! I dah nak jadi wife orang okeyh.. Hihi! Tapi best jugak, boleh perasan muda sikit :P

Uols boleh usha blogshop or facebook page yang saya bagi link kat atas tadi. Confirm rambang mata, saya sendiri pun nak shopping tahan kan aje. Almaklum lah, nak kahwin ni banyak nak pakai dwet kena tahan sikit nafsu shopping tuu.. -_- !

Till then, insya-Allah ada kesempatan will update new entry. Have a nice day ahead dearies..

Assalamualaikum.

3 feedback(s):

LaLa mhdnor said...

subhanallah, kak lyana cantik sangat, berseri-seri. semoga majlis kak lyana nanti berjalan lancar, dan selamat pengantin baru in advance :)

Sarah Zulkifli said...

floral top tu nampak sweet sgt :)

FazyhaNasya AbdMalik said...

Kak lyana set top pink tu comel sgt :) kain match gn top pink tu beli kt situ gak yea?



 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com