Tuesday, June 4, 2013

The Solemnization: 1st June 2013.

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, on the 1st of June 2013.. Saya kini bergelar seorang isteri kepada Muzakkir Shukri, lelaki yang saya jumpa kat Kolej Matrikulasi Johor seven years back.

Perasaan hanya Allah yang tahu saat dia melafazkan, hanya dengan hanya sekali lafaz saya bergelar seorang isteri. Syukur Alhamdulillah segala urusan majlis berjalan dengan lancar. Nak harap sempurna memang takkan dapat lah kan, mana ada kesempurnaan dalam dunia ini melainkan Allah, Maha Pencipta :)

Sedikit gambar buat tatapan sahabat sekalian, maaf hanya ini yang ada untuk waktu dan ketika ini. Nanti gambar dapat dari photographer saya share kat sini insya-Allah. Nak gambar lagi cepat sila follow instagram saya, lyanahisham89 okayh..






Terima kasih ya Allah, untuk kurniaan dan bahagia ini. Moga rasa bahagia ini berkekalan hingga ke akhir hayat, juga hingga ke syurga insya-Allah. Buat yang mendoakan, terima kasih yang tak terhingga daripada saya dan suami. Hanya Allah jua yang mampu membalasnya.

Sekian, nanti sambung lagi ye. Assalamualaikum :)

P/S: Bahagianya rasa pertama kali solat berjemaah dengan suami tercinta, suatu perasaan indah yang sangat sukar untuk digambarkan :')

28 feedback(s):

eimah siti said...

tahniah ^^
semoga berbagia sehingga akhir hayat....semoga diberkati Allah...^^

Dhia Dirham said...

Tahniah!

ielaSuhailah said...

tahniah... moga cinta sampai syurga... btw sangat cantek time nikah.. ;)

ahnct said...

tahniah kak! cantik sangat!

ain.alias said...

tahniah !! :) semoga bahagia till jannah :)

Cik Zara Hannan said...

Tahniah Yana, semoga terus tersenyum melayari bahtera bahgia bersama suami tercinta. Bestnya dah bergelar Puan! ^_^

LaLa mhdnor said...

a big congrats to u and ur husband =D

Aisha Zaid said...

Tahniah dear! I'm happy for u. Semoga rumahtangga kalian sentiasa dalam rahmat Allah. Dan teruskan bercinta hingga ke Jannatul Firdaus k! xoxo

cik fadh said...

alhamdulillah..tahniah sis..semoga berbahagia ke akhir hayat..aaminn...

nZaOdonut said...

TAHNIAHH :) semoga berbahagia hingga akhir hayat...anda berdua sangatt gojess :p

Mademoiselle♥ said...

i am happy for you akk :D
hope akk n hsband bahagia hingga akhir hayat. n dapat baby comel nnti, :D x sabar tggu akk buat entry semua gmbr2 majlis. msti cntik2. suke yg akk pkai bju kaler light gold tuu hehe ^_^

wawa syaida said...

tahniah lyana!
selamat pengantin baru *___*

Shazwani Ramly said...

congrats buat kak lyana dan suami :)) akak cantik sgt.

zarifahmr said...

cantiknya lyana. semoga bahagia hingga ke jannah. btw lyana belajar kat kmj ke? kalau sesi 07/08 sama batch la kita :)

Fana Aqim said...

tahniah liyana :) semoga perkahwinan anda diberkati..dan berbahagia selalu okay :)

cik hani said...

yupss.. jemaah dengan suami sangat indah rasanya..

asHa Zain said...

tahniah..!
moga kekal hingga ke syurga.. (:

Z@i Z@mR33 said...

Tahniah :)

Cik Autumn said...

Tahniah...Semoga Allah permudahkan perjalanan hidup Liyana dan suami. Semoga ikatan ini berkekalan hingga ke akhir hayat. Aminn...

Afifah Bakri said...

Congrates sis.. :)
Moga kekal hingga ke syurga...

Afifah Bakri said...

Congrates sis.. :)
Moga kekal hingga ke syurga...

Princess Feyqa said...

tahniah sis :) semoga berbahagia !

cimon said...

Tahniah!! Moga bahagia hingga ke Syurga. (^_^)

'Fikriyah Ariffin' said...

Tahniah akak. Kebetulan pulak, abg sya nama Muzakir jugak. Heheh

TeTerBanG said...

wahh! cntiknya kak lyana :D berseri2. thniah kak lyana n abg muzakkir. smoga bhagia hingga ke akhir hayat n insya Allah hingga ke syurga. :)

thniah skali lagi kak lyana. chukka haeyo :D excited laa plak sy ni. hohho~

NurainSuperr said...

congrate kak ^^ you are so beautiful !

Wan Munira said...

salam , u look gorgeous lYana :) tahniahh ye semOga bahagia sentiasa hingga ke syurga amiiiin

nabila azmi said...

happy for u kak=)



 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com