Thursday, November 7, 2013

FILTER by COWAY.

Assalamualaikum..

Ramai di antara kita yang menyedari betapa pentingnya FILTER dalam kehidupan kita. Basically bila sebut pasal FILTER, kita biasanya didedahkan dengan 2 jenis FILTER yang penting especially kat rumah lah iaitu:
  1. Air Filter (penapis udara)
  2. Water Filter (penapis air)
As for me, the best brand untuk FILTER nih semestinya brand COWAY. Sure uols biasa dengar kan nama brand nih? Sememangnya famous, terbaik dan juga diiktiraf!

Apakah kelebihan COWAY berbanding brand lain-lain?
  • Boleh sewa beli atau beli terus, installment disediakan
  • Free service termasuk lah bila kita nak tukar filter (senang kan, kalau tak reti ke nanti nak tukar-tukar sendiri??)
  • Free installation
  • Water Filter: 4 in 1 (filter, storage, hot water and cold water)
  • Dengan 3 pilihan iaitu air sejuk, air panas atau air bersuhu bilik yang memudahkan kita untuk tak perlu bersusah payah nak masak air panas atau simpan air botol banyak-banyak dalam fridge
  • COWAY dah ada certificate BPA free, so sememangnya selamat untuk babies and kiddos




Air yang bersih sangat penting untuk menjadikan tubuh badan kita sihat selain dengan mengamalkan supplements for health. Nak badan sihat, kulit cantik semuanya memerlukan juga kita untuk minum lebih banyak air. Also for pregnant ladies dan mereka yang bekerjaya sampai kan tak de masa nak tukar penapis sendiri untuk dapatkan air yang bersih, COWAY is the best choice. Nak tukar semua service FREE :) 
Memang cantik and elegant kan filter Coway nih? Terus nampak class gituu..


Kat bawah nih antara design lain bagi Water Filter and Air Filter yang uols boleh buat pilihan:

WATER FILTER



AIR FILTER
Untuk Air Filter pulak, siapa yang bela pets especially yang bulu gebu gebas tuh sila lah pasang Air Filter di rumah uols yer. Kadang-kadang perasan tak kita senang bersin-bersin, kena selsema and demam bila kita ade pets kat rumah? Yer, itu semua datangnya dari hama pada bulu haiwan lagi-lagi yang bulu tebal dan gebu tuh. And if you're pregnant, Air Filter nih la penting sangat sebab ade kes miscarriage happen sebab virus daripada pets. So prevention is better than cure, Air Filter nih insyaAllah dalam plan nak pasang kat rumah since ade dua ekor kucing yang menginap sekali dalam rumah nih :)

So kalau uols sememangnya mementingkan kesihatan dan kebersihan, then uols should know the importance of having both of this FILTERS at home. Nak tahu lebih info, you may contact Dayana. InsyaAllah dia boleh explain lebih details lagi kat uols berkaitan Filter daripada Coway nih.

Blog: http://ruangakusendiri.blogspot.com/
Contact : 018-3907307  (Dayana)

Till then, have a nice day ahead.

Assalamualaikum :)

 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com