Saturday, November 30, 2013

My Love Story.

Assalamualaikumwarahmatullah..

Today I wanna share with you people out there about my love story..


Tett! Mesti ingat nak cerita pasal kisah saya bersama suami kan? Nak tau kisah saya dan suami kena baca blog ini daripada awal ;)

"Sayang.. B perasan la kulit Sayang macam makin halus jer.. Sayang makan apa?"
"Ye ke.. Sayang makan nasik laa.. Hee"
"Serious please.. Jangan kedekut boleh tak? Nampak differ masa sebelum fitting baju hari tuh.. Make up pun nampak smooth jer.."
"Sayang makan produk Shaklee laa.. Terpengaruh tengok kulit member licin, terus beli.."

I started to take Shaklee 1 month before my big day. 

Alkisahnya, nampak my friend Nana asyik post pasal Shaklee kat facebook. Masa tuh I had stop Beutskin sebab nak dekat wedding kan. Ingat nak cari yang elok for skin, kesuburan and kesihatan as well. So I tried ESP Shaklee.


During my big day, alhamdulillah memang I got the skin that I always wanted! Licin, halus and nampak glowing jer. And then I managed to reduce my weight sebab masa mula-mula fitting baju dah sempit sikit gara-gara teman Mak Yung office-mate breakfast roti canai kari kambing. Haha amik kau.. Nak kahwin lagi tak reti control makan kann..


Then I started to take other supplements selepas jatuh chenta dengan ESP tadi. Bermula lah pulak episode chenta dengan Vitamin E, Vitamin C and B Complex. This three memang current favourite and HOT SELLING for beauty set. Take it consistently, insyaAllah you'll get the skin you had always wanted.

Vitamin E: Ada parut jerawat? Jeragat? Kesan luka? Pori muka besar? Kulit kusam? Vitamin E lah jawapannya..

Vitamin C: Nak kulit putih dan cerah secara semula jadi? Nak tingkatkan imunisasi? Nak kulit glowing? Vitamin E lah jawapannya..

B Complex: Sebagai anti-stress. Takut keluar jerawat besar jerawat batu? Take B Complex..

Trial Pack is now available for 1 month, 30 capsules of each vitamins above :)
Nak order boleh email ye, lyanahisham@yahoo.com

If you have extra budget please do take this Collagen Powder sebab Collagen Powder dari Shaklee nih sememangnya yang TERBAIK untuk skin :)
 
After miscarriage hari tuh, berat badan still at 45kg padahal sebelum kahwin 41-42kg jer.. So this means I have to do something, lalu laju-laju order Slimming Set by Shaklee: Lecithin, Alfalfa, Cinch Shake and Cinch Tea.
 
Lecithin: Burn Fat! 
 
Alfalfa: Nak lebih lawas..
 
Cinch Shake: Mengenyangkan dan burn fat as well tanpa mengganggu otot so kurus secara sihat dan kulit pun tak menggeleber..
 
Cinch Tea: Malas nak exercise? Take this tea untuk tingkatkan metabolism badan so cepat turun dan tak cepat naik :) Saya masa tu ambil sebab tengah kena berpantang tak boleh ler exercise sangat kann..




ALFALFA vs HERB LAX, nak lawas lagi power take this Herb Lax as well twice a week, Alfalfa ambil every day..

Setakat nih, Shaklee is the best products I have ever tried. Skin care NutriWhite pun memang superb! So that is how I fall in love with Shaklee because Shaklee has what it takes to have a healthy skin, body and beautiful inside out. Encik Suami pun sekarang dah start consumed Shaklee: Vitamin C, Vitamin E, Performance Drink and NutriWhite skin care. Both of us are totally into Shaklee now.


 
Just nak share for those yang bertanyakan pasal Business Shaklee, adakah Shaklee nih MLM?
 
Yes. Shaklee adalah MLM tapi Shaklee mengamalkan konsep MLM yang adil dan percent bonus diberikan based on your sales. Unless you are a Leader, you will get extra Leadership bonus from Shaklee. Tak de istilah orang bawah buat sales orang atas jalan kaki yer.. Kita ada sales kita sendiri and kita kena guide orang bawah kita untuk success sama macam kita.. InsyaAllah~ And I join Shaklee sebab Shaklee bukan konsep HEAD HUNTING, anda cari orang join anda dapat duit. Shaklee nih kita business menjual products so bonus diberikan berdasarkan sales yang and perolehi. Kalau anda memang ada passion, anda boleh pergi jauhh dalam business nih. Income 4-5 angka bukan suatu yang mustahil. Malahan anda juga berpeluang mendapat car bonus and if you meet conference point yang ditetapkan, dapat tajaan untuk pergi umrah or National Conference sepenuhnya daripada Shaklee :)
 
If you wanna join my team, you may email to me at lyanahisham@yahoo.com or you may reach me at WeChaT, my id is lyanahisham.
 
Till then, jom sihat dan cantik bersama Shaklee.
 
Assalamualaikum :)

 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com