Thursday, November 21, 2013

VIVIX by Shaklee: PART 3

Assalamualaikum..

Bulan nih sememangnya bulan untuk Vivix by Shaklee. Kenapa saya cakap bulan nih bulan untuk Vivix? Sebabnya, bulan nih harga Vivix memang lah sangat berbaloi-baloi. Untuk yang masih tak tahu, Vivix merupakan SUPPLEMENT yang TERBAIK daripada Shaklee kerana Vivix merangkumi kesihatan keseluruhan.

Nak CANTIK?
Nak SLIM?
NAK SIHAT?

Semuanya ada dalam Vivix by Shaklee :)


Okayh, kat sini saya nak list kan secara ringkas kenapa Vivix nih merupakan supplement yang terbaik daripada Shaklee so that uols lebih memahami dan mengetahui manfaat dan kelebihan yang ada pengambilan Vivix sebagai supplement dan makanan tambahan.



Antara MANFAAT dan KELEBIHAN Vivix by Shaklee:
  • Mengelakkan cyst and fibroid, bagi yang dah sedia ada insyaAllah Vivix dapat membantu mengecutkan cyst dan fibroid.
  • Mengelakkan kanser payudara
  • Anti-aging, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus pada muka dan keseluruhan badan
  • Untuk kelihatan Awet Muda dari USIA SEBENAR
  • Mengurangkan masalah rambut gugur
  • Mengelakkan gemuk dan obes
  • Mengurangkan gatal yang disebabkan oleh resdung
  • Mengurangkan jeragat dan juga jerawat
  • Meningkatkan kesihatan dan memberi tenaga kepada Pesakit Kanser, Diabetes, Gout, Strok, Darah Tinggi, Sakit Jantung, SLE etc.
  • Bagus untuk membunuh sel kanser or sel yang abnormal dalam badan
  • Sesuai untuk heavy smoker, mengurangkan sakit dada dan mencairkan kahak dan lendir dlm dada akibat rokok serta insyaAllah mampu membantu untuk menghentikan ketagihan pada rokok (ketagihan pada dadah juga insyaAllah boleh dihentikan dengan pengambilan Vivix secara berterusan)


Tiada yang MUSTAHIL dengan izin Allah. Ada tak orang yang uols sayang yang tak boleh berhenti merokok? Nah, Vivix might help insyaAllah.

Antara testimoni-testimoni lain Vivix by Shaklee (click for a clearer view):






For more info and inquiries, boleh email saya at lyanahisham@yahoo.com or you may reach me at WeChat, my id is lyanahisham.

Till then, have a nice day ahead dearies.

Assalamualaikum :)

 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com