Tuesday, December 17, 2013

Omega Guard by Shaklee untuk ASTHMA.

Assalamualaikum..

Lama tak berblogging. Kerja hakiki yang banyak membataskan waktu. 
Macam nilah kerja makan gaji, doakan saya mampu menjadi suri sepenuh masa buat suami :')



Dia suami, dia Imam, dia pembimbing, dia lah segala-galanya.

Hari nih saya nak berkongsi kisah dua orang customers yang telah consume Omega Guard Shaklee since few weeks back, lebih kurang begitu lah tempoh masanya.



Kisah Pertama

Few days back, dapat phone call from one of my customer from Sarawak. Sebelum nih kakak nih minta saya suggest kan, Shaklee ada tak supplement utk membantu mengurangkan lelah? 

Ceritanya macam nih...

Anak lelaki dia.. Baru umur 4 tahun, kerap alami lelah (asthma) and sebelum nih macam makin teruk. Pantang kena air-cond sikit jer mesti lelah dia dtg. Biasanya lelah dia datang malam time dia tengah tidur..

Alhamdulillah, lebih kurang sebulan lebih dah dia bagi anak dia makan Omega Guard nih and now anak dia punya lelah dah makin ok and kakak nih pun dia makan Omega Guard nih sekali sbb kolestrol dia quite high. Tengah hari tadi dia pergi medical check up kolestrol dah turun daripada 8++ dah turun kepada 5 (paras normal) tanpa dia pantang makan apa-apa. Syukur kpd Allah, kita hanya berikhtiar dan Allah jua yang memberi kesembuhan.


Alhamdulillah.. Alhamdulillah..

Kisah Kedua

Again semalam dapat positive feedback from customer yang ada masalah lelah (asthma).. 

Dia and anak perempuan dia both suffer from asthma, tak boleh sejuk sikit or hujan  jer mula lah serangan asthma diadatang.. Hubby dia pulak ada darah tinggi, so hubby dia pun share sekali makan Omega Guard nih..

Almost two weeks dah since dia beli and tadi dia call sebab nak tambah order Omega Guard lagi sekali two bottles terus and also supplement Shaklee yg lain-lain sbb dia dah merasa sendiri kebaikan daripada kesan mengamalkan Shaklee.. 

Syukur pada Mu ya Allah..


Kepuasan berniaga terasa lebih bermakna apabila kita dapat berkongsi kebaikan untuk kesihatan orang lain..


Alhamdulillah.. Alhamdulillah..

Bulan nih promotion harga untuk Omega Guard memang super duper runtuh!
  • Yang nak KULIT CANTIK pun digalakkan makan Omega Guard nih nanti kulit pinkish say byebye to make up box ;)
  • Yang nak SLIM perut berlipat pulak elok ambil Omega untuk hapuskan segala lemak-lemak pada badan :)

P/S: Cara makan untuk setiap masalah penyakit dan peringkat umur adalah berbeza.. InsyaAllah I will consult on my best, khusus untuk my dear customers only 



Nur Liyana Mohd Norhisham
Shaklee ID 961271

WeChat: lyanahisham
Email: lyanahisham@yahoo.com


 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com