Thursday, December 12, 2013

The Short Vacay: Bukit Merah Laketown Resort

Assalamualaikum..

Last weekend pergi short vacay kat Bukit Merah Laketown Resort which is situated in Taiping. Memang long hours drive sebab jauhhhh.. But worth it sebab tempat best, chalet best!

We stayed at Kampung Air Water Chalet, seriously memang terbaik :)






We took 2 suites which cost around RM800++, ada promotion kat AGODA. Kalau actual price per room RM1k jugak.


Yang bagusnya, transportation provided kalau uols nak pergi ke tempat makan ke atau tempat activities.





Antara activities yang uols boleh buat kat sana:

- Water Park
- Theme Park
- Riding ATV
- Cycling
- Rafting
- Fishing (duduk kat Kampung Air Water Chalet boleh fishing kat bilik jer)


Overall, such an enjoyable trip. Lepas nih nak plan next cuti-cuti Malaysia lagi insya-Allah.

Have a nice day lovelies! :)

P/S: Bonus statement Shaklee dah keluar.. Alhamdulillah syukur.. Bukan sahaja kepuasan untuk diri sendiri, tetapi kepuasan sebab berjaya melahirkan anak-anak business yang mula ke arah income empat angka.. Thank you Allah :')

P/S/S: Sempena Year End Sale nih, saya menawarkan harga yang terbaik dan discount super meletop khusus untuk my regular customers.. Also untuk new customers, uols pun dapat best price jugak siap special gift lagi. Nak order boleh WeChat kite, ID: lyanahisham


3 feedback(s):

amal said...

Kak yana comey :)
take care akak

Shazwani Ramly said...

seronoknyaaa cuti cuti Malaysia. Tak payah pergi jauh jauh, dalam Malaysia pun seronok kan.

Mas reena said...

THanks for the review! Informatif!



 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com