Thursday, January 23, 2014

❤ Manjakan kulit muka dengan Cleanser Nutriwhite by Shaklee and Serum formulated from France ❤

Assalamualaikum..

Ramai benau yang sibuk menanyakan perihal set skin care Nutriwhite by Shaklee. Ternyata ramai dah buat homework sebelum tanya, dah nampak sendiri keberkesanan dan kehebatan cleanser nih. Sebabnya, bila mereka nih email dan bertanya bunyi nya lebih kurang macam nilah:

"Hi dear.. I dah banyak baca review berkenaan Nutriwhite Shaklee nih and I could see banyak positive feedback. So can you provide me more details berkenaan price each of the products?"

"Hi dear.. I nak try Nutriwhite Shaklee yang you review kat blog tu. I dah baca memang cleanser semua natural ingredients ye? And tak mengelupas kan?"

Yes. Memang Nutriwhite Shaklee ni natural ingredients so tak membahayakan kulit kita.

Tak mengelupas.

Tak de rasa pedih.

Tak de hakis-hakis kulit.

Tak de kesan sampingan untuk masa akan datang.

Ramai yang bila dengar harga semua melenting kenapa mahal sangat? Barang baik, mestilah pricy sikit sebab natural ingredients nya yang sememangnya tip top belaka. Read here untuk membaca kembali details semuanya tentang Nutriwhite products by Shaklee.

Okayh so now saya ada solution untuk mereka yang tak boleh afford nak beli full set Nutriwhite products. You may use only the cleanser and add in below serum :)


Ada 5 types of serum:

1- Diamond Serum (NO KKM: NOT131200019K)
* Yang ini untuk age 30 ke bawah
* Sesuai untuk masalah jerawat dan jeragat
* Melicinkan kulit and membuatkan kulit nampak lebih glowing
* Mengatasi masalah parut jerawat pada muka
* Melembapkan kulit muka agar tidak kering 
* Mencerahkan kulit muka
* Menegangkan kulit muka
* Membuat kulit lebih halus dan gebu

2- Pure Gold Serum (NO KKM: NOT131101756K)
* Untuk age 30 ke atas
* Sesuai untuk masalah jerawat dan jeragat
* Melicinkan kulit and membuatkan kulit nampak lebih glowing
* Melembapkan kulit muka agar tidak kering 
* Mencerahkan kulit muka
* Menegangkan kulit muka
* Untuk kulit awet muda

3- Whitening Serum (NO KKM: NOT131200020K)
* Sesuai untuk semua peringkat umur
* Untuk memutihkan dan mencerahkan kulit muka secara sekata
* Melembapkan kulit muka secara effective

4- Eye Serum (NO KKM: NOT131200018K)
* Untuk mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata
* Mengurangkan kedutan dan garis halus bawah mata
* Mengurangkan masalah eye bag

5- Stem cell Serum (NO KKM: NOT131200021K)
* Sesuai untuk semua peringkat umur
* Memperbaiki sel-sel kulit
* Kulit awet muda
* Memulihkan kesan-kesan parut lama pada muka
* Menghilangkan jeragat
* Mengecilkan pori pada muka


1 bottle RM20 (not including postage)
1 box RM170 ada 10 bottles and boleh mix (free postage)

For more info and to order, you may email to me at lyanahisham@yahoo.com or boleh add me at WeChat my id is lyanahisham :)

Till then, have a nice day ahead lovelies.

Assalamualaikum.


 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com