Tuesday, January 28, 2014

Skin Care Product: The Magic Serum

Assalamualaikum..

Ramai customers yang dah mencuba sendiri keberkesanan Nutriwhite and Enfuselle by Shaklee digunakan bersama serum. Since serum ada few types kan, so only use yang mana paling kulit anda perlukan ye. Tak perlu ambil semua jenis serum :)

Kalau umur uols 30 tahun ke bawah, ada masalah skin seperti jerawat jeragat, skin tone tak sekata dan kusam so I suggest you should take Diamond Serum and Stem Cell Serum. Ambil Diamond Serum jer pun okay dah but if you take both lagi best result insyaAllah.

We're both using Nutriwhite by Shaklee with Diamond Serum and Stem Cell Serum.

Kalau age 30 ke atas, I suggest you should take Pure Gold Serum and Stem Cell Serum. Kalau jeragat teruk, add Whitening Serum sekali.

Then kalau eye bag melampau, use Eye Serum insya-Allah memang reduce nanti eye bag tu dah tak perlu risau jadi M.A.T.A.P.A.N.D.A :D


Cara membuka penutup botol Serum:


After using, tutup penutup botol bersama ring. Letak tepi katil senang nanti malam sure tak terlupa nak tepek kat muka sebelum tidur Sebelum tidur sebelum baca doa jangan lupa tepek serum dulu.. 


Antara testimoni daripada customer yang dah mencuba sendiri keberkesanan Serum yang super duper best nih :)








 So nak kulit lebih cantik? Kulit lebih glowing and licin gebu? Highly recommended to try this serum. Serious memang best! :)

Refer to previous entry for more details on the types of Serum ya.

To order, email to lyanahisham@yahoo.com or you may add me at We Chat, my ID is lyanahisham.

Ohh and yes sempena dengan Chinese New Year nih I wanna make a special promo for every purchase of Shaklee Products:

1. Collagen Powder + Sustained Release Vita C
2. ESP + B Complex + Sustained Release Vita C + Vita E Complex

or for any purchase of any products below yang melebihi RM300 will be given 1 FREE SERUM and you may choose nak Serum yang mana satu for FREE :)

Promo will only be till 31st of January 2014 yer.

Till then, have a bless day ahead.

Assalamualaikum :)

 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com