Wednesday, April 30, 2014

Kulit Cantik and Flawless dengan Shaklee.

Assalamualaikum and Happy Wednesday lovely people :)

Hari nih saya nak cerita serba sedikit berkenaan supplement Shaklee untuk kulit yang cantik and flawless, but with options that you may choose according to your budget.

Ramai yang nak memiliki kulit muka yang putih berseri mengamalkan produk muka luaran yang berupaya untuk memutihkan kulit muka. Akan tetapi, bahagian lain pulak macam mana? Tak ke pelik kalau putih bahagian muka sahaja? Yang berhijab boleh lah cover lagi, yang tak berhijab memang nampak perbezaan yang ketara antara kulit muka dan bahagian leher terutamanya. Dah macam pakai mask pulak kan..

So nasihat saya di sini, tak salah nak memiliki keinginan nak kulit putih, gebu, cerah dan berseri but biar lah secara naturally. The best way is by taking supplements, so pencerahan adalah secara sekata dan semula jadi.

Supplement yang saya amalkan secara consistent: ESP, Vitamin C, Vitamin E, B Complex, Collagen Powder (all DAILY except for Collagen Powder sayan ambil once or twice a week)

Shaklee ada banyaaaak supplement untuk kulit. Saya akan beri gambaran dan penerangan secara ringkas so that awak tahu yang mana yang awak paling perlukan.

1- Nak kulit cerah, putih, gebu.

Collagen Powder (Untuk yang memiliki budget besar)
ESP (Untuk yang memiliki budget sederhana)
Vitamin C (Untuk yang memiliki budget lebih rendah)

**Kalau ambil all 3, kesan TERBAIK dan LEBIH CEPAT

2- Nak kulit bebas bekas dan parut jerawat atau luka lama

Collagen Powder (Untuk yang memiliki budget besar)
ESP (Untuk yang memiliki budget sederhana)
Vitamin E (Untuk yang memiliki budget lebih rendah)

**Kalau ambil all 3, kesan TERBAIK dan LEBIH CEPAT

3- Nak kulit lebih tegang dan awet muda

Vivix (Untuk yang memiliki budget besar)
Collagen Powder (Untuk yang memiliki budget sederhana)
ESP (Untuk yang memiliki budget lebih rendah)

**Kalau ambil all 3, kesan TERBAIK dan LEBIH CEPAT

For more details, awak semua boleh refer to side bar blog saya sebelah kiri ada semua link entry yang saya pernah tulis tentang Shaklee products :) Moga bermanfaat insyaAllah.

Hari nih last day closing untuk bulan April, I have a special promo for those yang order and buat payment by today. Only TODAY ya, esok no moreee.

Till then, may Allah ease your days ahead.

Assalamualaikum.

Your Shaklee Independent Distributor
NUR LIYANA | lyanhisham@yahoo.com
WeChat ID: lyanahisham
Instagram: @lyanahisham_
Facebook: Lyana Hisham or White Lavender (page)

 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com