Tuesday, June 23, 2015

The PERFECT THREE for a PERFECT SKIN.

Assalamualaikum and Salam Ramadhan :)

Dalam banyak-banyak supplement Shaklee selain ESP, ada tiga lagi supplement yang menjadi favourite Lyana. So for today, Lyana nak share berkenaan THREE SUPPLEMENTS yang menjadi favourite Lyana nih.


VITA LEA Memberikan lebih tenaga, mengatasi masalah low blood pressure dan sumber vitamin yang lengkap, juga untuk kecantikan dan kesihatan secara keseluruhan.

VITAMIN C Mencerahkan kulit secara naturally, menjadikan tona kulit lebih sekata, mengatasi masalah kulit berminyak, menghaluskan tekstur kulit dan menguatkan imunisasi dalam badan.


VITAMIN E
Menghilangkan parut jerawat dan jeragat, mengurangkan masalah blackheads dan whiteheads, mengatasi masalah kulit kering, melembutkan kulit dan juga high antioxidant untuk mengelakkan penyakit seperti kanser, jantung, buah pinggang dan lain-lain.

 Dah 2 tahun consistent dengan Shaklee, takde makan supplement lain lagi dah.

Dak Ayish bambam nih pulak memang Baby Shaklee sebab Mama dia consume Shaklee dari sebelum pregnant, semasa pregnant, sampai lah lepas bersalin and until now.

Alhamdulillah so far Lyana memang consume secara consistent and I totally love the effect to myself! Bukan jer kulit makin cantik and flawless, tapi Lyana perasan banyak sangat improvement in terms of health.

Kalau dulu Lyana jenis cepat penat, mudah pitam disebabkan masalah low blood pressure.. Alhamdulillah kini tidak lagi.

Kalau dulu jerawat ada masanya keluar ikut sesuka hati dia, sekarang nih nak tumbuh sebiji pun dah jarang jarang sangat.

Kalau dulu kulit exposed sunlight cepat jer sunburn and berbelang, sekarang tak de dah sekata jer skin tone.

Kalau dulu kulit tak tetap bila dalam air cond jadi kering, bila tempat panas jadi oily.. Now no more kulit jadi moist jer sentiasa tapi tak oily at all.

Thank you Shaklee! Makin hari makin jatuh hati
 


P/S: Untuk bulan Jun nih, Shaklee tengah buat special promo untuk VITAMIN E and VITAMIN C. Harga jauh lebih jimat dan berbaloi-baloi daripada biasa.

Also untuk mereka yang purchase dua combo nih and at the same time register as member, anda akan mendapat FREE SEBOTOL VITA-LEA. Best ke tidak? ;)
 

Your Health and Beauty Consultant
NUR LIYANA | lyanahisham@yahoo.com
Whatsapp: 0162099703
WeChat ID: lyanahisham
Instagram: @lyanashaklee , @lyanahisham_
Facebook: Lyana Hisham or White Lavender (page)
 
 

 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com