Wednesday, September 2, 2015

[CINTA PERTAMA YANA DENGAN ESP SHAKLEE- PART 1]

Assalamualaikum

Hari nih Lyana rasa terpanggil untuk share dengan anda semua, macam mana first time Lyana jatuh cinta dengan supplement Shaklee yang first sekali Lyana consume iaitu ESP.


Segalanya bermula sebulan sebelum wedding. Masa tu Lyana pergi fitting wedding dress. Sebulan sebelum tarikh fitting, memang pakai baju tu ok jer ngam. Sekali pergi fitting sebulan sebelum wedding, baju tu jadi KETAT!

OMG.. Seriously baju Lyana nak pakai jadi ketat?? Macam panik, siap tanya owner butik tu, baju nih mengecut ke kak? Hahaha :P Macam kelakar kan tapi yer itu lah yang berlaku masa tu.

Baju tu tak mengecut, Lyana yang mengembang sebenarnya. Biasanya berat 42-43kg, time tu Lyana ingat lagi Lyana timbang berat dah naik ke 45kg. Puncanya, breakfast seminggu tu ada laa dalam 3 kali pi makan roti canai kari kambing uols before masuk office. Teman kawan Lyana sebenarnya, makyong yang ngidam masa tu and end up diri sendiri pun melantak sampai terlupa wedding makin dekat. Hee!

Another thing yang Lyana masih ingat masa tu, memang badan letih semacam sebab kerja kat office berlambak! Almaklum lah nak cuti panjang kan nanti, so banyak juga lah kerja nak kena settle. Memang under stress disebabkan 2 perkara: KERJA BANYAK dan bila balik kerja sambungan PREPARATION FOR WEDDING. Tidur lambat maka eyebag berbakul bakul, muka start naik jerawat seketul dua and kulit jadi kusam sebab tak de masa nak belai dia.

So Lyana mencari supplement yang dapat fulfill 3 perkara yang Lyana perlukan masa tu iaitu:

➡️ Nak turunkan berat dan kurangkan size yang mengembang, so I definitely need something yang boleh kawal selera makan tahap melampau. Haa yer selera makan melampau masa tu sebab stress.

➡️ Nak badan rasa lebih bertenaga, tak cepat letih and feeling feeling boleh jadi superwoman. Kerja banyak, wedding preparation lagi.. So memang kena ada extra energy kalau tak aje pitam kang.

➡️ Nak kulit cantik! Masa tu dengan kulit kusam nyer, berminyak, naik jerawat, pori muka membesar sebab asyik skip pakai skin care, ada parut sikit sikit yang degil susah nak hilang and SUNBURN! Memang kulit Lyana jenis cepat burn bila terdedah direct sunlight lagi-lagi tengah hari buta pukul 12 till 2.

Lalu terbaca lah berkenaan ESP, upline Shaklee Lyana nih jugak la yang share iaitu Master Nana Macarona. Terus rasa nak cuba tapi tak beli dengan dia masa tu sebab nak dapat cepat so Lyana cari la distributor berdekatan. Distributor tu tak guide pun okayh cara consume, Yana figure out sendiri and nasib baik la betul.. Huhu!

Alhamdulillah by the time nak final fitting few days before the wedding, the dress fits perfectly! Kulit Lyana pun tak nampak kusam lagi malahan glowing glowing gittew. Badan pun alhamdulillah semakin bertenaga.

Thank you ESP, tak sia sia spend beli masa tu even dah nak pokai sebab wedding. Hehe.. Seriously, sangat berbaloi baloi dengan harganya since KELEBIHAN dan MANFAAT ESP yang banyak.

So untuk anda yang mencari supplement yang ALL IN khasiat serta manfaat dia, Lyana highly recommend anda untuk memilih ESP sebagai supplement yang terbaik. Bulan nih pun tengah under promo, so grab lah yer selagi promo sebab HARGA SEMEMANGNYA BERBALOI-BALOI DAN LEBIH MENJIMATKAN DARIPADA BIASA :)


Thank you for reading, nak ajak uols jatuh cinta sekali dengan ESP juga.

Boleh hubungi Yana untuk dapatkan harga terbaik beserta konsultasi dan 
follow up yang tip-top :))



Your Health and Beauty Consultant
NUR LIYANA | lyanahisham@yahoo.com
Whatsapp: 0162099703
WeChat ID: lyanahisham
Instagram: @lyanashaklee , @lyanahisham_
Facebook: Lyana Hisham or White Lavender (page)

 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com