Wednesday, September 16, 2015

[CINTA PERTAMA YANA DENGAN ESP SHAKLEE- PART 2]

Assalamualaikum

Bersambung lagi kisah pasal ESP. Memang Lyana takkan jemu cerita pasal ESP nih sebab Lyana nak bagi awak semua pun sama-sama jatuh cinta! ;)



Masa first pregnancy, Lyana memang mengalami morning sickness yang teruk. Pening, mual, muntah semuanya all in lah senang cerita. Lyana memang always skip makan ubat doctor bagi, supplement apetah lagi kann.. Nak dijadikan sebab, masa tu doctor kata janin tak kuat and at that time Lyana mengalami miscarriage (keguguran) on my 12 weeks of pregnancy. Takpe lah, redha dengan ketentuan Allah belum rezeki Lyana and hubby lagi nak menimang cahaya mata at that time.

So lepas miscarriage, Lyana terus start consume ESP balik sebab Lyana memang nak sangat pregnant lagi. Doctor dah pesan kena gap 3 months before plan for the next pregnancy. Since ESP sangat membantu dalam MENGUATKAN OTOT RAHIM, memang hari-hari Lyana consistent consume ESP without failed.


Syukur Alhamdulillah, rezeki Lyana and suami ada lagi. Bulan March 2014, Lyana disahkan hamil sekali lagi. Masa tu memang Lyana sangat berjaga-jaga. Lyana stop ESP kejap masa awal-awal tu sebab morning sickness, tak boleh nak telan susu atau soya langsung. Mual yang amat! Masa stop tu, kebetulan hormon pun jadi tak balance.. Muka jadi OILY lepas tu JERAWAT RUAM kecik-kecik mula tumbuh dengan hebatnyaa! Tak suka betul tengok muka kat cermin masa tuu. Sobs :(


Gambar kiri ni dah pakai foundation and concealer pun still boleh nampak tekstur kulit berbiji-biji. Huhuu..

Masuk dua bulan lebih, morning sickness dah mula okay sikit so Lyana sambung balik tapi Lyana bancuh dengan orange juice untuk elakkan rasa mual. Alhamdulillah berkat consistent consume ESP balik, ditambah dengan VITAMIN C dan VITA-LEA, kulit kembali LICIN dan GEBUU. Jerawat semua berjaya kecut dan hilang dengan jayanya.Yeay..

Lyana highly recommend untuk mama-mama yang tengah pregnant tuu untuk consume ESP. InshaaAllah bukan jer kulit cantik berseri semasa pregnant, malahan badan pun kekal bertenaga and tak cepat letih. Baby pun inshaaAllah lahir kulit bersih, cerah and gebuu jer nanti.

Tapi ada recommended dose yer untuk pregnant mommies, kalau overdose nanti takut kulit baby jadi sensitive pulak :)

InshaaAllah part 3 nanti Lyana akan kongsikan pengalaman Lyana consume ESP selepas bersalin pulak. Tungguuuuuu ❤️

Thank you for reading, nak ajak uols jatuh cinta sekali dengan ESP jugak.



Boleh hubungi Yana untuk dapatkan harga terbaik beserta konsultasi dan 
follow up yang tip-top. Bulan nih harga ESP sangat lah menjimatkan dan berbaloi-baloi daripada biasa :))



Your Health and Beauty Consultant
NUR LIYANA | lyanahisham@yahoo.com
Whatsapp: 0162099703
WeChat ID: lyanahisham
Instagram: @lyanashaklee , @lyanahisham_
Facebook: Lyana Hisham or White Lavender (page)



 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com