Saturday, March 26, 2016

MARCH 2016 PROMO: ESP SHAKLEE

Assalamualaikum and Hye :)

Lambat sikit update promo bulan nih sebab laptop buat hal. Tak dan terus nak update entry. Huhuu..

Untuk pengetahuan anda semua terutamanya pengguna setia Shaklee, bulan March nih Shaklee buat promo on ESP.

  • Beli 1 harga jimat
  • Beli 2 harga lagi jimaaat
  • Beli 6 percuma 1

PROMO ESP NIH TINGGAL 5 HARI SAHAJA LAGI DAN AKAN BERAKHIR PADA 
31ST MARCH 2016.


Kenapa ramai paling suka PROMO ESP and tertunggu tunggu PROMO ESP?

Sebab ESP nih sangat banyak MANFAAT dan KEBAIKAN dia. 

Antara MANFAAT dan KEBAIKAN ESP:

  • Cerahkan kulit secara sekata
  • Hilangkan jeragat 
  • Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
  • Bantu mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
  • Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
  • Anjalkan payudara 
  • Anjalkan punggung 
  • Atasi gastrik dan pedih ulu hati
  • Mengatasi rasa letih dan lesu 
  • Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
  • Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
  • Mencantikkan kuku 
  • Menghaluskan tumit pecah 
  • Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
  • Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
  • Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
  • Pengganti sarapan dan supper
  • Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
  • Merangsang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
  • Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
  • Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
  • Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
  • Rendah lemak, tanpa kolestrol
  • Membantu mengurangkan risiko kanser
  • Bertindak sebagai antioksidan
  • Menguatkan sistem imun tubuh
  • Mempertingkatkan tahap kolestol baik
  • Memelihara kesihatan jantung 
  • Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
  • Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones
  • Membantu merendahkan paras kolestrol
  • Mencegah osteoporosis 
  • Membantu pembentukan sel-sel baru

Best kan! Banyak sangat kebaikan ESP nih berikan. 

Lyana sendiri dah setia consume selama 3 tahun :)

Kalau berminat boleh hubungi Lyana untuk mendapatkan special offer bulan nih, juga ada sesuatu yang menarik menanti anda.


ELYSIAN BOOSTER SERUM: Penyelesaian Kepada Masalah Kulit Anda

Assalamualaikum semua

Lama tak update sebab busy. Biasa lah jadi Work At Home Mama nih kerja dia lagi berganda-ganda. Mana nak handle business, mana nak handle anak, mana nak settle kan kerja rumah yang tak pernah habis kan.. Mujur lah makan Shaklee, memang bagi extra bertenaga dan tak cepat letih walau pun tak cukup rest dan tak cukup tidur :)

Okayh untuk entry kali nih, Lyana sebenarnya nak perkenalkan satu produk skin care baru yang teramat lah best iaitu ELYSIAN BOOSTER SERUM. Alhamdulillah Lyana sendiri dah pakai sebulan dan hasilnya memang sangat berpuas hati. Terus sign up jadi STOKIS untuk area Johor.



The reason why Lyana decide untuk memilih menjadi sebagai stokist bagi ELYSIAN BOOSTER SERUM ialah sebab effect serum nih yang sangat lah best. Sekali dua pakai pun boleh terus jatuh hati dah..

➡️ Serum nih tak melekit langsung dan cepat menyerap dalam kulit.

➡️ Ada jerawat batu, jerawat pasir atau jerawat jenis bernanah? Apply serum nih inshaaAllah sehari dua dah kecut dan paling best tak meninggalkan kesan parut at all, dengan syarat jangan lah picit yer.

➡️ Blackheads and whiteheads suka tumbuh dengan hebatnya kat muka? Haa ini lah solution terbaik tak payah lekat-lekat tarik sampai merah-merah hidung tuu.. Picit lagi laa tak payah.

➡️ Kulit kasar, berminyak dan berparut? Pun baguss sangat apply serum nih. 

➡️ Parut berlubang pun sama jugak, inshaaAllah boleh elok balik. Nak lagi cepat baik ambil sekali supplement untuk rawat dari dalam (ESP / VITAMIN C / COLLAGEN POWDER).



And satu lagi Lyana suka sebab serum nih boleh pakai dengan apa-apa skin care pun. As for me, Yana menggunakan skin care NUTRIWHITE SHAKLEE (Make Up Remover, Cleanser and Overnight Renewal Cream).

InshaaAllah bulan 5 nanti ELYSIAN akan ada skin care juga. Bagi Lyana try dulu, kalau best nanti Lyana jual yer :)

Info berkenaan ELYSIAN BOOSTER SERUM:
  • Serum gabungan UTAMA witch hazel water dan pomegranate oil seed.
  • Pembuatan menggunakan teknologi kecantikkan dari GERMANY.
  • Setanding dengan produk ratusan ringgit.
  • Witch Hazel Water mengandungi jumlah astrigent yang tinggi iaitu tannin. Mampu menghilangkan minyak berlebihan pada kulit, mengecilkan liang terbuka dan melawan bakteria yang menyebabkan jerawat tumbuh.
  • Anti inflammatory, sangat berkesan untuk sunburn. 
  • Pemakaian konsisten akan menghilangkan black head dan white head.
  • Pomegranate Oil Seed mengandungi punicic acid meningkatkan penghasilan collagen fiber dan kesannya, garisan halus pada kulit,bawah mata, lubang-lubang bekas jerawat pada kulit dan tanda tanda penuaan pada kulit akan hilang.
  • Swiss apple stem cell menggalakkan penyerapan krim siang dan krim mlm secara maksimum dan merawat kulit yg rosak akibat tersalah guna product. 
  • Membuatkan, kulit lebih muda dan menghilang kedut terutama dibawah mata (Clinically tested).
  •  Sesuai untuk semua jenis kulit.

Harga hanya RM85 sahaja untuk penggunaan sebulan hingga sebulan setengah. InshaaAllah harga sememangnya setanding dengan kualiti dan terbukti berkesan.

Baby yang ada masalah seperti ruam di pipi, punggung dan eczema juga boleh guna serum nih (terbukti dgn feedback customer).

Halal and KKM approved (NOT150902912K)
Organik and Natural

INGREDIENTS:

Swiss apple stem cell (Malus Domestica), Witch Hazel Water, Leaves and root extract of Phaleria Macrocarpa, Extract Chamomile flower, Grape plant stem cell, Lavender water, Pomegranate seed oil, Vitamin A, Vitamin C & Vitamin E, Glutathione, Echinacea stem cell, Crithmum marithimum callus stem cell A witch hazel water dan pomegranate oil seed.

KEBAIKAN ELYSIAN BOOSTER SERUM:


  •  Mencerahkan kulit gelap dan kusam
  •  Mengurangkan masalah kulit kering dan berminyak
  •  Menjadikan kulit lembap dan anjal
  •  Mengurangkan jeragat dan melasma
  •  Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
  •  Menghilangkan semua jenis jerawat (jerawat nanah, jerawat pasir)
  •  Menghilangkan semua jenis parut terutamanya parut jerawat 
  •  Mengurangkan EYE BAG bawah mata
  •  Menghilangkan oil seed / kolestrol bawah mata
  •  Menghilangkan garis halus bawah mata dan muka 
  •  Mengurangkan blackhead, whitehead (pakai secara konsisten untuk  hilangkan terus)
  •  Mengecilkan liang roma / pori-pori terbuka (sangat berkesan)
  •  Mengurangkan eczema
  •  Menghilangkan ruam punggung (baby)
  •  Mengatasi masalah kulit sensitif
  •  Mengurangkan masalah kawah / parut berlubang pada muka
  •  Merawat kulit tersalah guna produk kecantikan yang mengandungi merkuri / bahan kimia bahaya

Worth to buy, worth the price. InshaaAllah serum ini berupaya mengatasi masalah kulit yang anda hadapi. Paling penting, NATURAL dan ORGANIK. Semua lapisan umur boleh pakai :)


Antara FEEDBACK daripada customers:


























Hubungi Lyana untuk order dan pertanyaan lanjut. 

InshaaAllah, Lyana sedia untuk membantu.

Lyana Hisham 
Message / Whatsapp: 016-2099703
FB Page: Elysian Beauty Johore Stokist
Instagram: @lyanahisham_


 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com