Saturday, July 23, 2016

Selamat Hari Raya!

Assalamualaikum 

SELAMAT HARI RAYA untuk semua sahabat sahabat dan followers yang setia berkunjung ke blog Yana yang dah bersawang nih. Yana nak mohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa, tersilap kata atau terkhilaf kat mana mana. Kita 0-0 lah yer :)

Tahun nih, tahun kedua Muhammad Aqeef Ayish sambut Hari Raya. Anak Yana dah 1 tahun 7 bulan dah, Alhamdulillah membesar dengan sihat dan makin bijak. Doakan Ayish terus membesar menjadi anak yang soleh, baik, bijak dan berjaya dunia akhirat ya? 

Lama tak update blog kesayangan. Almaklum lah, busy dengan kerja harian sebagai 'Work At Home Mama' nih kan.. Mana nak mengejar anak yang tengah lasak, nak reply whatsapp order customers, settle kan barang untuk postage and pergi branch untuk restock. Untuk yang tak tahu, meh Yana nak highlight my 3 main business for now :)

1. SHAKLEE
2. JUS AL KURMA
3. ELYSIAN BOOSTER SERUM

Shaklee masih my main business, memang akan setia inshaaAllah sebab Yana sendiri memang consume dari sebelum kahwin, masa ikhtiar untuk hamil, sepanjang kehamilan, berpantang, menyusukan Ayish dan laa nih masih amalkan Shaklee sahaja tau. Hanya mereka yang setia consume jer tahu betapa banyaknya manfaat dan kebaikan produk Shaklee, walau pun kesan dia agak lambat sebab Shaklee nih hanya menggunakan produk yang NATURAL dan SEMULA JADI, tapi kesan dia inshaaAllah berterusan dan tak effect kesihatan.

Antara set yang always HOT SELLING setiap bulan, Yana listkan kat sini yer :)

SET KULIT JERAWAT
SET KULIT BERPARUT
SET KULIT CERAH KESELURUHAN
SET KURUS & KAWAL KOLESTROL
SET KESIHATAN JANTUNG 
SET KESUBURAN (untuk yang ikhtiar hamil)
SET KEHAMILAN
SET BERPANTANG
SET KANAK-KANAK
SET RESDUNG
SET KESIHATAN TULANG & SENDI
SET MASALAH CYST / FIBROID
SET ANTI CANCER 
SET ANTI DIABETIC

Boleh refer pada side bar blog untuk refer entry entry lama yang Yana pernah berkongsi hampir semua produk Shaklee. Biasanya Yana prefer customer untuk terus whatsapp instead of email, lebih mudah untuk Yana berurusan dan follow up.

Jadi untuk anda yang memerlukan suggestion beserta consultation berkenaan produk Shaklee, boleh whatsapp Yana terus yer. Kadang kadang ada yang tak tahu mana satu patut consume, mana yang sesuai dan mana yang betul betul perlu untuk ambil. Yana akan tanya few questions sebelum Yana suggest mengikut keperluan anda. Kalau ada allergic pun bagitau siap siap naa, lebih mudah untuk Yana suggest kan.

InshaaAllah blog akan di update dari masa ke semasa lepas nih, semangat nak menulis balik since anak dah makin membesar nih haa.. Takde laa melekap jer kat Mama dia 24 jam kan :)

Stay tuned for more updates. Till we meet again on my next entry. 

-Wassalam-



 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com