Wednesday, May 2, 2018

TIPS BERTENAGA DI BULAN PUASA

Assalamualaikum and Hye

Tak lama lagi dah nak puasa, maka Shaklee pun buat promosi untuk supplements yang dapat membantu untuk berikan anda lebih bertenaga supaya ibadah puasa dapat dilakukan dengan lebih sempurna inshaaAllah.



Ada 3 supplements yang under promo bulan nih :

1️⃣ CINCH SHAKE (VANILLA)

Cinch Shake nih memang sesuai untuk korang yang nak slim dalam masa yang sama nak lebih bertenaga semasa berpuasa.

So siapa yang nak loose weight tu, boleh lah consume Cinch Shake nih semasa sahur.

InshaaAllah korang akan rasa kenyang lebih lama dan lebih bertenaga dalam masa yang sama leucine dalam Cinch Shake akan membantu untuk mencairkan lemak dalam badan.

2️⃣ PERFORMANCE DRINK (PD)

PD nih sejenis minuman seperti isotonik tapi takde gas.

PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air.

PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.

3️⃣ MEAL SHAKES

Sebagai sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi.

Bukan orang dewasa jer boleh consume, Meal Shakes juga sesuai untuk kanak kanak yang baru berlatih dan start berpuasa, inshaaAllah anak anak puasa pun lebih enjoy sebab kurang rasa letih.


So untuk korang yang agak agak letih memanjang and lemau jer masa nak berpuasa tu, boleh lah cuba mana mana supplement yang dapat membantu untuk memberikan lebih tenaga semasa berpuasa.

InshaaAllah you will feel the difference dengan pengambilan supplement semasa sahur 👍🏻

Bila badan rasa lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna ❤️

Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh whatsapp Yana terus kat sini 👇🏻

📲 016-2099703
📲 016-2099703
📲 016-2099703

Atau sesiapa yang online guna henfon boleh click jer terus link kat bawah nih 👇🏻


Untuk pembelian direct secara online pulak boleh click link kat bawah nih 👇🏻



 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com