Wednesday, June 19, 2019

I am now a Mother of Two !

Assalamualaikum and Hye :)

MashaaAllah.. Lama betul rasanya tinggalkan blog sampai bersawang sawang dah. Lepas ni inshaaAllah kena make sure rajin menulis balik sebab banyak sungguh cerita yang terbengkalai kat blog ni.

For those yang follow Yana di Facebook and Instagram, sure korang dah tahu Adik Ayish dah selamat pun bersalin 20th December 2018 yang lalu. 



Alhamdulillah, kali ini Yana berpeluang untuk merasai pengalaman bersalin secara normal :’) Syukur Allah permudahkan. Memang dari awal Yana pregnant dah pasang niat untuk bersalin secara normal, dulu time abang kan Yana bersalin czer.

Aleesya Maisara nama diberi. Esok inshaaAllah Aleesya genap 6 bulan. Currently Aleesya masih fully breastfeeding and Mama pun dah excited nak bagi dia makan yeay!


Mama and Aleesya di hari raya ❤️


My dearest cikebum cikebum ❤️


Mama of two, sayang both of them so much ❤️

Kalau tanya Yana pengalaman bersalin secara normal dan czer, mana yang Yana prefer? 

Of course Yana pilih untuk bersalin secara normal. Walau pun sakit tak terkata masa contraction, masa kena push sampai lah masa baby keluar, tapi waktu berpantang lebih enjoy dan cepat recover. Dalam masa 3 hari badan rasa lebih kuat dan sihat. 


Untuk bersalin normal semestinya pilihan Yana semasa berpantang tetap dengan Set Berpantang Shaklee juga :)

InshaaAllah next post Yana akan share pengalaman Yana berpantang dengan Shaklee kali nih untuk bersalin secara normal. Have a nice day!


0 feedback(s):



 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com