Sunday, January 12, 2020

Peluang Bisnes Shaklee, Daftar Sebagai Ahli Sekarang!

Assalamualaikum and good morning 

Dalam banyak banyak bisnes yang Yana pernah buat, sejujurnya memang bisnes Shaklee lah yang paling serasi dan dekat di hati Yana.

So untuk pagi nih Yana nak share dengan uols semua, kenapa Yana pilih bisnes Shaklee dan kenapa Yana masih setia dengan Shaklee sampai lah sekarang dah nak masuk 7 tahun ๐Ÿ˜Š

WHY I ❤️ SHAKLEE?

First sekali semestinya disebabkan produk Shaklee sememangnya terbaik - safe, proven and effective! Yana sendiri dah consume produk Shaklee hampir 7 tahun dan terlalu banyak kesan positif yang Yana sendiri dah dapat. Of course, family Yana pun Yana dah Shaklee kan sekali. Takde sehari pun dalam hidup Yana tanpa Shaklee, balik kampung ke pergi holiday ke tetap ku bawa bersama.


Secondly sebab bisnes Shaklee sememangnya kategori low risk business. Sebab apa? Sebab bisnes Shaklee tak perlukan modal yang besar pun, tak wajib simpan stock and even Shaklee dah sediakan online system untuk mereka yang jauh dari branch. Click click, Shaklee tolong pos kan.


Thirdly sebab support group yang sangat strong! Yana bersyukur sebab Yana merupakan sebahagian daripada Spectacular under Master Nana & Master Firdaus, antara group yang sangat strong di Malaysia. Melalui Spectacular lah group Yana sendiri mula berkembang dan jumlah anak didik Phenomenal Pearls juga yang semakin ramai. Tak lupa juga kepada group S2U under Master Iffah & Master Dosh, S2U nih merupakan antara leading group di Malaysia yang dah melahirkan ramai sangat Masters. InshaaAllah one day Pearls juga akan bakal sehebat S2U ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป

Phenomenal Pearls First Gathering 2017

Special Annual Dinner 2019

Meet and Greet, Offline Coaching Session

Bermula bonus pertama lebih kurang RM80 sehingga lah Yana berjaya maintain income lima angka setiap bulan. Syukur Alhamdulillah pulangan yang berganda ganda selepas hampir 7 tahun Yana consistent dalam bisnes nih.

So here Yana nak buka peluang untuk anda yang berhajat nak menjana income dengan bisnes Shaklee, nak Yana guide dari basic sehingga berjaya inshaaAllah dan anda akan automatically diserap masuk di dalam setiap online class di dalam group whatsapp Pearls.

Yana buka penyertaan terhad kepada 10 ORANG sahaja untuk intake bulan January 2020 nih dan Yana hanya mencari mereka yang benar benar serius dan komited sahaja ya. Sebab nak berjaya dalam bisnes nih bukan sekelip mata, ada tangga dan jalan yang perlu anda lalui. Ada cara dan fasa yang perlu anda redah.

Kelebihan berada di dalam group bimbingan Yana sendiri :

✅ Basic and marketing tips class  
✅ Nutrition and product knowledge class 
✅ Active support group 
✅ Special Gathering and Event every year
✅ Offline coaching upon request and availability
✅ Reward for all those who perform well and achieve target / requirement

Untuk berdaftar sebagai ahli, boleh terus click link kat bawah nih ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

๐Ÿ’ป https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=961271

Atau pun boleh contact Yana menerusi whatsapp inshaaAllah I'm willing to help.

๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60162099703

Kalau tak nak bisnes sekadar nak jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh tau. Semestinya bila you jadi ahli, you dapat menikmati harga yang lebih murah dan lebih jimat ๐Ÿ˜Ž

See you at the TOP!


 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com