Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

Assalamualaikum..

Ada kakak kat ofis berbunyik pepagi tadi..

"12.12.12.. Tarikh cantek nih.. Nape Lyana tak pilih jer tarikh nih untuk akad nikah may be?"

"Errr.."  >__<

Okay finee, dah terlepas tarikh yang cantek untuk mengabadikan suatu memori yang bermakna. Tahun depan dah tak ade 13.13.13. Ehh tapi, 1.3.13 ade kan? Hee whatever! Okayh itu bukan tarikh kawen saya, harap maklum :D

Dears, tak kisah lah tarikh ape sekali pun.. Cantek ke tak itu tak penting. Date boleh jadi cantek and sweet dengan hanya mengabadikan kenangan yang bermakna pada tarikh itu sendiri.

Contoh macam saya, 24.10.06.  Bukannya cantek pun tarikh nih, tapi sangat bermakna buat saya. Kenapa? Sebab tarikh nih lah Encik Tunang cakap pada saya, "Saya nak kenal awak lebih jauh. Saya terima segala baik buruk awak. Apa saja perkara yang dah lepas and apa jua silap saya, saya minta maaf. Tapi saya betul serius dengan awak.."

Ternganga terdiam! Dah lah malam raya. Terus rasa terbang ke udara macam mercun thunder clap!!


Kanak-kanak ribena :P

InsyaAllah kalau segalanya dipermudahkan, tahun depan kami dah beraya bersama. Saya tak mampu berjanji untuk mengundang semua teman di sini ke majlis saya nanti, tapi insyaAllah kalau ada rezeki lebih boleh lah.. :)

I'm still searching for MUA- preferable perempuan and superb photographer gambar cunn yang boleh promise album cunn and tak lambat siap. Kalau ada link yang best-best, boleh tak korang tolong tinggalkan kat comment ni? Jasamu dikenang, saya nih balik keje dah kepenatan tak sempat betul nak search :(

Till then, take care dearies. Have a nice day ahead and be good.
Assalamualaikum..

P/S: Give away masih berjalan sampai 14.12.12. Saya akan announce 2 pemenang on the 15.12.12, insyaAllah..

26 feedback(s):

Shima Mazlan said...

semoga majlis liyana berjalan lancar aminnnnn .. kita same2 bride to be .. hihihi ..

Maryam said...

tahniah lyana. awak dgn fince sama cantik sama padan. nanti dapat baby mesti chumil2 ...=)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

tahniah, tahniah.. semoga berbahgia sentiasa.. ^_^

ROSMARIEZA ROFIEE said...

yang geng radiusite kalau tak salah sis elfaiezin kot..;) boleh cube! ;) make up dy memang cantik..:)

Shazwani Ramly said...

tarikh tak cantik takpe, yg penting ada makna sebalik tarikh tu. kan kak yana? hahaha. can't wait for your ijab kabul.

Nawwarah Mokti said...

comel kak yana n fiance dulu2. semoga ijab kabul nnt berjalan lancar :)

TeTerBanG said...

comel kak lyana ngan en tunang masa dulu2. :) btw, sy doakan kakak lyana ngan abg muzakkir dapat kahwin tahun depan n hdup bhagia slamanya. may Allah bless both of u :)

nabila azmi said...

insyaallh...semoga dipermudhkan nnti..=)=)

nabella alias said...

dear.. u can try this one..
http://www.facebook.com/syazidphoto

FatinKADIR said...

memoria photo ....search je kt fb

eeja dot said...

http://megraphy95.blogspot.com/

H.I.D.A.Y.A.H said...

yana orang muar yerk???ker dok melaka??

H.I.D.A.Y.A.H said...

yana dok muar ker dok melaka??

A ♫ Z ♫ U ♫ R ♫ A said...

salam kenal yana..try intai photog nih..pic de aura..haha..area bp,tp mne2 pun die pegi..:)


http://www.facebook.com/fotobyrazali

Lyana Hisham said...

Dears, many thanks for your doa n prayers.. Aminn :) hidayah, yep kt org Muar..

Mysara Ab Rahman said...

xlama g je tu..hee..smoga berkekalan..:)

laskar pelangi said...

semoga dipermudahkan segalanya :)
InsyaAllah~

Adlyn Asyfa said...

Assalam kak lyana.

kalau nak photographer perempuan,boleh search RozekRuzaini Tajuddin kat facebook..or ni website dia; http://www.rozekruzaini.com/
ni no hp dia; 0129180401
dia duduk kat skudai,jb

Adlyn Asyfa said...

cik Rozek tu dia boleh travel ke mana2 jer untuk photograph.. sy suggest kan ambil dia sebab gambar2 dia superb!

Qyrah Eira said...

Akk, please please ajak eira kayy, nak dtg ni, wuwuwuw, pray for you kak

JarN Eha said...

http://www.facebook.com/oliverstylestudio?ref=stream
http://www.facebook.com/pages/Clicks-The-Moment/145339822186732?ref=stream

nie antara pge photoshhot yg oversome..;D

Daeng on duty said...

Salam,singgah lalu
jemputla singgah blog kite, ada long sleeve maxidress dan dress cotton denim yang smart dan selesa dipakai.

-->http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

TQ ye

emymilya said...

kalau yana sudi, kite pun boleh jadi MUA nye :) jemput tengok blog dulu ya, banyak gambar kat sane!! heee :)

www.milyabeautyconcept.blogspot.com

TEDDYTOYSGIFT said...

Salam liyana.. Please check my BE order ye, dah transfer payment semlm.. Takut u x dpt email.
-niza

atika amran said...

https://www.facebook.com/pages/PRECIOUS-MOMENT-PHOTOGRAPHER/122178804463807

PRECIOUS MOMENT PHOTOGRAPHER

Nie link fb photographer. Boleh tengok tengok. Must tryyy. Sangat cantikkkk. Seriuslyy. Perfect :)

Moga segalanye dipermudahkan :)

~Di3j4~ said...

salam..yana...try tgk yg ni..org yg same.. yana bleh tgk lg detail.area tangkak.


http://www.arstudios.com.my/
http://arphotostream.blogspot.com/
https://www.facebook.com/ARphotostream



 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com