Tuesday, February 26, 2013

Looking for a way to diet but in a healthy way?

Assalamualaikum..

Sekarang kan tengah musim kawen-kawen, ada orang kat ofis kata musim mengawan. Gasak laaa nak kata ape, tau lah masing-masing dah beranak-pinak. Kite nih baru terhegeh-hegeh nak prepare untuk wedding. Tapi, kite muda remaja lagi baru nak masuk duapulohempat, yang berkata-kata tuh macam dah angka tiga jer depan. Kihkihkih :P

Okayh, korang sure dah pernah dengar pasal susu yang famous nih: Alpha Lipid Slim Diet 2 or short name nye adalah ALSD2. ALSD2 mempunyai kesemua yang diperlukan untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan dengan begitu efektif dan mengekalkan kelangsingan dalam jangka masa panjang!


Antara kelebihan ALSD2:

1) MEMPUNYAI TAMBAHAN EKSTRAK GREEN TEA
- Membantu meninggikan metabolisma
- Meningkatkan penggunaan tenaga

- Merangsang badan membakar lemak
- Bahan Antioksida yang kuat
- Pemeliharaan Jantung
- Antibacterial & Antiviral

2) MEMPUNYAI TAMBAHAN SERAT

- Membantu sistem penghadaman (melawaskan)
- Memberi rasa kenyang lebih lama (elak gastritis)

3) MEMPUNYAI FORMULA TINGGI PROTEIN

- Memperbaiki jisim otot
- Meningkatkan metabolisma

4) MEMPUNYAI ALPHA LIPID FORMULA

- Formula ALPHA LIPID untuk penyerapan nutrien2 dan vitamin yang lebih baik!

ALSD2 memberi kesan-kesan seperti:

-Tiada kesan kelaparan terlampau
-Tiada ketagihan kepada makanan berkarbohidrat dan manis
- Kawalan gula darah lebih baik
- Merangsang tindakbalas insulin yang lebih berkesan
- Lebih bertenaga (Tiada keletihan ketika berdiet)
- Memelihara jisim otot dan ton kulit (Tidak mengendur)


NOTE: Pengambilan buah-buahan adalah tidak dibenarkan semasa menjalani program ini kerana kandungan Karbohidrat dalam buah-buahan adalah terlalu tinggi. Dalam program ini, kadar karbohidrat harian yang perlu diambil hanyalah antara 20 - 35 gram.



Price:

 1 tin:  RM 180 (bukan ahli)

           :  RM 150 (ahli)

*yuran ahli hanya RM60 seumur hidup

Okayh yang ni pulak sangat sesuai untuk kesihatan seisi keluarga, Alpha Lipid Lifeline.

Ringkasan mengenai produk ini seperti dibawah:

Alpha Lipid Lifeline™ diimport terus dari syarikat New Image International, New Zealand, pengeluar kolostrum terbesar di dunia dan Pemenang Anugerah Eksport New Zealand 3 tahun berturut-turut.

Alpha Lipid Lifeline™ dapat Meningkatkan daya tahan badan melawan penyakit dan dijamin HALAL. Susu Alpha Lipid Lifeline™ adalah kolustrum kuality tinggi (grade10) dengan formula unit lebih mudah diserap cepat dan berkesan 100% ke dalam system penghadaman berbanding kolostrum jenama lain.

Keberkesanan product ini berkesan untuk melegakan pelbagai jenis penyakit seperti:

Asma
Arthritis
Allergy
Buasir
Bisul
Buah Pinggang
Ezema
Fybroi


Alpha Lipid Lifeline™ merupakan produk kesihatan yang unggul selamat, tidak bertoksik dan tidak berallergik. Ia kaya dengan bahan pemulih penyakit. Mengandungi Probiotik bakteria normal di saluran usus. Lactobacilli & Acidophilus menghalang cirit birit dan masalah usus. Selain itu ia juga mengandungi Vitamins & Minerals yang penting untuk penjanaan tenaga & kesihatan membantu proses penghadaman. Memperbaiki tisu dan sel badan serta mengekalkan kesihatan. Mengandungi kalsium tambahan untuk tulang dan gigi dan juga kolostrum antibodi tambahan dari punca semulajadi. Ia adalah pemakanan semulajadi yang selamat sesuai untuk semua peringkat umur.


Alpha Lipid Lifeline juga terdapat  dalam bentuk kapsul, tablet dan sachet.

Price:

 1 tin            :  RM 180 (bukan ahli)

                   :  RM 150 (ahli)

 1 botol kapsul : 60 biji RM 120 (bukan ahli)

   : 120 biji RM 220 (bukan ahli)


Untuk maklumat lanjut boleh contact through below details,
Tel num       : 019-2350940 (Nadiah)
Instagram    : inhealthnbeauty
Email           : inhealthnbeauty@yahoo.com

Till then, jom diet secara sihat! ;) Assalamulaikum.


 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com