Tuesday, February 19, 2013

Siapa suka CHOCOLATES? :)

Assalamualaikum..

I am a chocolate lover, or should I say chocolate addicted? Hehe seriously, memang saya penggemar tegar chocolates tak kisah lah apa-apa jenis chocolate pun except for dark chocolate sebab pahit! Teehee :D




So tempting.. Rupa dah memang lah comel, rasa dia pun memang superb and marvelous! Saya susah nak jatuh hati pada home made chocolates sebab kadang-kadang tu rupa dia sangat seducing tapi rasa kureng. But this one memang wallaaaa.. Two thumbs up! :D

Special thanks to Lyana Chocolate for the lovely chocolates. Sukaa! Hehe nama pun dah nak dekat sama dah.

"Basically chocolates yang dijual ade dua jenis:
-Praline 
-Oreo chocolate

Untuk bahagian dalam ade macam-macam fillings, boleh campur-campur (blackcurrent, badam and oreo crunch).


Kalau oreo choc pulak, biskut oreo yg original tu disalut dengan chocolate. Ada macam-macam design jugak.

Colour and design customer boleh decide, harga depends pada bilangan chocolates yang customer request. Usually orders are mainly for hantaran, door gift or presents." -Lyana Chocolate

Nah some of the pictures nak seduce uols ;)







Packaging pun memang kemas sangat and insyaAllah your chocolates will safely arrived, tak cair pun.

To order, do visit the facebook page: 

Till then, have a nice day ahead dearies.

Assalamualaikum :)


12 feedback(s):

TeTerBanG said...

wao! cntiknya design coklat. rasa mcm syg plak nak mkn. hihi... n sy tgk, kemas ja coklat yg depa buat. x dak comot2.

~AtiQaH~ said...

wah... saya ingat akak yg buat bisnes choc ni..nama pn sama... sy pn reti wt hoc ni... bestnye dpt mkn choc... skang tgh mkn kek choc... trliur x.. heee....

cimon said...

Nampak sedap!! (^_^)

Mademoiselle♥ said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaa..... nak nakkk :P
wada pun coklat addicted kak yanaa, but most addicted to dark choclate.. sbb best laah. hee

Lyana Hisham said...

teterbang, hehe aah kemas sgt.. n yg penting, sedap!

atiqah, alaaaa nak! :/

cimon, awk mmg suke kn gmbr mknn :P

mademoiselle, hehe x pahit ke dark choc?

Maria Menado~ said...

sedapnya tengok. hehe.

Princess Feyqa said...

terliur lah plak nih hehe

nor syatika said...

wahhh.. so cute la itu chocolate.. nak order jugak la..^_^

Mademoiselle♥ said...

akak, dark choc x pahit. lg sedaaapp.. rasa coklat dye. hmmm. speachless. haha
usually tudor gold 55% cocoa, best, harga okayy :)

NurainSuperr said...

wah ain pun minat choc gilaa-gilaa, lagi-2 yg warna warni mcmtu : D

MasReena said...

Laaa ingatkan Lyana yg jual coklat tadi... baru nak beli! LOL

Perkongsian Ilmu: CARA MELANCONG LUAR NEGARA TANPA KOS

De' Wanie said...

sedapnya nampak..ingat yana yg buat coklat tu..haha



 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com