Tuesday, April 23, 2013

SNE Capsule for beauty inside out ♡

Assalamualaikum..

Masih ramai lagi yang confuse antara Beutskin Essence dan SNE Capsule. Kenapa saya cakap macam nih? Sebabnya, I still keep on receiving emails asking me about this kinda questions. 

"Apa beza SNE dan BE?"
"BE dan SNE mana lebih baik?"
"Kalau makan BE jer tak makan SNE ok ke?
"SNE ni bagus ke? Ke BE lg bagus?"

And soalan-soalan yang sewaktu dengannya :)

Boleh baca di sini: http://lyanahisham.blogspot.com/2012/12/perbezaan-antara-beutskin-essence-dan.html

Info tambahan untuk uols:

Salah satu kelebihan yang terdapat pada SNE capsule ialah kemampuannya mengesan penyakit. Caranya, letakkan SNE capsule di bawah lidah dan tunggu sehingga ianya larut. Apa yang uols rasai itu menggambarkan keadaan tubuh badan uols (sebenarnya, kemam SNE capsule tak sampai seminit pun anda sudah boleh rasa dan menilai sendiri di mana tahap kesihatan tubuh badan uols :)



Usually saya recommend umur 30 years and above untuk makan both SNE Capsule and Beutskin Essence untuk kesan yang lebih maximum. But umur 20an nih sebenarnya dah bagus untuk mula makan sebab time ni lah kita nak kena start menjaga kesihatan dan kecantikan luaran dan dalaman.

Disebabkan ramai yang berminat nak cuba, saya nak buat promotion untuk SNE Capsule jugak. Pun sampai end of this month only, lepas nih tak tau lagu bila dapat promotion price kann :)


Market Price: RM250
Member Price: RM198
postage RM6 Semenanjung, RM8 Sabah and Sarawak

Promotion price until 30th April 2013:
RM220 (free postage)
**Next time beli dengan harga member**

Interested to purchase? Email below details to the_whitelavender@yahoo.com,

Name
Address
Tel num
Ic num (for registration as member)

Take note, kita tak de pakai number keahlian yer sebab semua urusan menggunakan ic num sahaja.

Till then, have a  nice day ahead dearies. Jom jaga kesihatan dan kecantikan bersama-sama! Assalamualaikum :)


 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com