Wednesday, April 17, 2013

Why I choose Beutskin Essence?

Assalamualaikum..

I've been taking this supplement ever since last September 2012. Sebelum tu pernah lah makan others tapi macam tak ngam sebab badan tetap letih-letih, lesu dan tak bermaya. Lagi-lagi bila nak bangun pagi pergi kerja, memang rasa liat dan kemalasan tahap melampau! Hahaha.. Critical enough? :P

Sampai lah my future mother in law suggested me to take this supplement. Selain beri extra energy, dapat jugak menjaga kecantikan luar dan dalam kann.. Sambil menyelam minum air, tapi kalau air laut masin. Ahaks!


She's taking the supplement too. See the difference? Memang kulit mak makin cantik and gebu uols. Dia makan 2 capsules pagi and 2 capsules malam. Maximum memang 4 capsules per day, bagi yang berkemampuan. Macam saya, makan 2 capsules jer :)

Jadi bersempena dengan sekarang nih musim nak kawen, nak buat promosi sikit untuk yang berminat nak try supplement nih. Insya-Allah uols takkan menyesal makan sebab kebaikan dan khasiat dia memang superb. Beutskin nih dia juga mencuci rahim wanita, so segala toksin akan dikeluarkan daripada badan. That's why saya juga ada sarankan before untuk mereka yang ada masalah senggugut seperti saya, uols kena try. Alhamdulillah since saya makan supplement nih, saya dah tak kena penyakit guling-guling lagi setiap bulan :)



Untuk mereka yang berminat nak try, usually harga non member ialah RM260 per box tahan sebulan. Harga promosi saya beri RM220 free postage berkuatkuasa hari ini sampai 30th April 2013 sahaja. After that, the price will be back to normal ya. Yang nak kawen tu, better ambil sekarang lagi cepat lagi baik sebab kesan dia makin lama makin best! :D

Info lebih lanjut boleh tengok pada side bar belog, ada few links untuk reference uols iaitu my previous entries about this supplement. Cara-cara untuk order semua pun ada pada side bar okayh.

Jom jaga kesihatan dan kecantikan bersama-sama. Jejaka-jejaka pun boleh makan tak de hal ;)

Till then, have a nice day ahead dearies. Assalamualaikum.


3 feedback(s):

TeTerBanG said...

wah!! hebat produk BE. bila dh keja nnti, kena cuba mkan supplement ni. buat masa la ni, x boleh lg. sy still a student. hehe...segan nak mintak duit dekat abah.
dulu, mama sy ada makan produk redianze-eskayvie. kak sy yg suggest. hat ni pon okey. tp mama makan sekotak ja. mama sy segan skit bab2 makan supplement ni. hehe...

izyantyPersonalTaste said...

jemput join contest
http://izyanty.blogspot.com/2013/04/giveaway-contest-izyanty-collection-2013.html

Wani Tralala said...

harga mahal,untuk student mmg tak mampu ehehehe



 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com