Friday, May 9, 2014

GET CLEAN WATER PITCHER: Portable and Affordable Water Filter

Assalamualaikum and Salam Jumaat, penghulu segala hari :)

Awak semua pernah dengar tak GET CLEAN WATER PITCHER atau bahasa lebih mudah kita faham Water Filter keluaran Shaklee? 

Haa tak pernah? 
Seriously tak tahu nih? 

Tak pe. Let me share with awak semua today sebabnya Water Filter keluaran Shaklee nih lebih murah, insyaAllah semua mampu milik sebab kualiti dia setanding Water Filter ribu riban yang ada di pasaran.


This is how it look like, simple kan? PORTABLE and MOBILE, senang kalau pergi holiday and travel boleh angkut sekali sebab comel jer senang nak bawa bersama. So lepas nih pergi berjalan tak perlu risau nak dapat bekalan air bersih dah. Takkan asyik nak beli air mineral berbotol-botol kan? Selalu tu kat hotel nak minum air kena tadah air paip lepas tu masak guna cerek kan? Tak best pun minum air paip yang dimasak sebab rasa dia payau jer. Ni dah ada water filter yang portable nih senang tadah air paip and tunggu dia tapis, air dia pun sedap macam air mineral biasa.

Antata sebab-sebab kenapa saya memilih Get Clean Water Pitcher ini?
  • Mudah digunakan dan tak perlu nak bersusah payang pasang ke singki
  • Hanya tuangkan jer air ke dalam jag dan tak perlu tunggu lama air sudah boleh terus diminum
  • Kualiti air yang jernih dan rasa yang sedap, sama seperti penapis air yang mahal di pasaran
  • Tak perlu susah payah mencuci filter kerana setiap 303 liter (80gelen) air hanya perlu tukar filternya sahaja. Maka senang kerja.. Kalau filter lain kena basuh kalau dah nampak kekuningan, sungguh menyusahkan! Filter nya murah and affordable, so no worries :)
  • Mudah dibawa kemana-mana: balik kampung, jalan-jalan, berkelah, holiday, etc. Dijamin seisi keluarga dapat minum air bersih so tak perlu lagi beli air mineral
  • Dan yang penting sekali... HARGA MAMPU MILIK!! Sekarang semua orang boleh memiliki penapis air dengan harga yang sangat murah dan tidak perlu bersusah-payah lagi masak air atau pergi ke kedai-kedai yang menyediakan tempat penapis air atau menghabiskan beribu-ribu ringgit semata-mata nak memiliki air yang bersih dan selamat
  • Jimat duit yang penting semua dapat manfaatnya. Tiada lagi air karat dirumah, tiada lagi risiko meminum plumbum berat dan segala jenis bahan pencemar yang lain.



Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean Water Pitcher menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan pencemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

  • Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama
  • Yang penting dapat menjaga kesihatan buah pinggang kita.

Apakah kelebihan dan keistimewaan  Get Clean Water Pitcher

  • Hanya beberapa sen bagi se-liter air
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
  • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos dan tak perlu dimasak
  • Diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain
  • Menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa dan setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak and environmental friendly

Your Shaklee Independent Distributor
NUR LIYANA | lyanhisham@yahoo.com
WeChat ID: lyanahisham
Instagram: @lyanahisham_
Facebook: Lyana Hisham or White Lavender (page)


 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com