Thursday, March 26, 2015

VISION BOARD.

Assalamualaikum 

Currently Lyana tengah free sebab Putera Kesayangan tengah lena dibuai mimpi. Memang timing tidur dia laa nih antara pukul 12 tengah hari sampai 3 petang. Lepas tu berjaga sampai ke lepas Maghrib, bangun lepas isyak and then tidur balik pukul 11 malam. Dah boleh hafal dah, sebab hari-hari almost the same time. Hehe :D

Alhamdulillah, I am enjoying my life as a "work at home Mama" which was one of my last year list on my VISION BOARD (VB).



Syukur Alhamdulillah, almost all of the list above dah meet. Yang still under progress ialah untuk target June & October 2015. Doakan Lyana, mudah-mudahan Allah permudahkan :)

First VB, to be a "work at home mommy" which means kerja dari rumah sambil jaga anak and uruskan semua hal ehwal keperluan suami dan anak. Lyana target untuk resign masa tu bulan April or May, but actually I resigned earlier on March 2014. Padahal baby pun takde lagi tau, lepas resign rezeki Allah nak bagi Lyana positif hamil. Benar lah Allah jua sebaik-baik perancang, dan Dia lah perancang yang terbaik. So dari awal pregnancy Lyana dah tak terikat dengan kerja office, Lyana focus full time dengan Shaklee.

 Anugerah Allah yang terlalu bernilai buat Lyana dan hubby. Rasa bersyukur sebab diberikan peluang untuk fully jaga anak sendiri :)

Father and Son bonding, aktiviti bila Papa dia balik kerja :)

Then Lyana plan nak holiday kat Avani Sepang Gold Coast Resort on this coming June sebenarnya, sempena dengan Anniversary lah konon. Tapi dah terpergi awal, on the middle of this month. So nanti Anniversary tukar pergi tempat lain, but of course dalam Malaysia jer sebab baby Ayish kecik lagi.



Next, Lyana plan nak beli kereta baru on October this year, sempena bulan kelahiran Lyana. Konon-konon reward untuk diri sendiri for all my hard work and untuk manfaatkan Car Bonus yang Lyana terima daripada Shaklee setiap bulan since January last year. Alhamdulillah, plan nak beli October tapi bulan nih jugak dah keluar kereta baru. The same one macam my VB, Mazda 3 Skyactiv :)


And now, Lyana tengah berusaha untuk achieve another TWO LIST on my VB. InshaaAllah seiring dengan niat nak membantu all my anak cucu cicit piut miut business yang also NAK berjaya macam Lyana.

Setiap orang punyai impian masing-masing, termasuk lah Lyana sendiri. Lyana sarankan untuk awak semua cuba lah buat VB macam contoh Lyana share kat atas tadi and tengok hari-hari VB yang awak buat tu. Nak senang boleh jadikan as your Laptop or pc background, wallpaper kat handphone or nak print out and lekatkan kat tempat awak biasa tengok pun boleh. InshaaAllah semua impian awak tu akan tercapai but make sure kena la seiring dengan usaha.

My life has totally change 360 degree with Shaklee, Alhamdulillah and Lyana bersedia untuk membantu mereka-mereka yang inginkan KESIHATAN dan KECANTIKAN yang lebih baik dengan Shaklee. 

Need the best consultation and follow up? 

Be my customer and I will consult you on my best :)

Your Health & Beauty Consultant 
NUR LIYANA | lyanahisham@yahoo.com
Whatsapp: 0162099703
WeChat ID: lyanahisham
Instagram: @lyanashaklee , @lyanahisham_
Facebook: Lyana Hisham or White Lavender (page)


 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com