Thursday, September 30, 2021

HERO KIDDO SHAKLEE

 Assalamualaikum and Hye

“HERO KIDDO”

THE NEWLY LAUNCH SUPPLEMENT FOR SHAKLEE KIDS 😍

Kids love gummies! But most gummies are not healthy, it contains high sugar. Bila anak anak makan diorang boleh jadi sugar rush and it is not good for their teeth as well.

But now Shaklee has produce gummies in Shaklee version, it is healthy and also it has no sugar. 

HERO KIDDO GUMMIES 🐻

Bentuk jer dah comel, bear shaped! Anak anak tengok pun sure teruja nak makan. Rasa pun sangat sedap walau pun takde sugar content 😍

Kaya dengan Elderberry extracts, Vitamin C, Vitamin D and Zinc, Hero Kiddo is absolutely the best for Immune Booster. InshaaAllah anak anak lebih sihat dan susah jatuh sakit bila immune system kuat. 

Rasanya anak anak kena share dengan Mama jugak! 

Because I love gummies too 🤣

Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh terus whatsapp Yana, click terus link kat sini 📲 

Untuk berdaftar sebagai ahli, boleh terus click link kat bawah nih 👇🏻


Kalau tak nak bisnes sekadar nak jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh tau. Semestinya bila you jadi ahli, you dapat 


 
Copyright @Lyana Hisham | All Right Reserved
Designed By SF Design Lab | Powered By
Blogger.com